latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 41" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Trochę kilometrów dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 monetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 guziczek,dałem troszkę oliwki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 i poletko kolejne,już na moim terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Nadwiślańskie ciężarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 guziczek z toporami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 zdrowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 i cieniutkie jak papierek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 ...sreberko ???Do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 Fajne graty! Pozdrawiam i gratuluję ugorka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arseon Napisano 7 Wrzesień 2009 Share Napisano 7 Wrzesień 2009 z ciekawostek fajny pierścień Lorda Vadera w fantach z plażya na poważnie gratki ! saper a zwłaszcza krzyżak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Cześć Latający, w końcu wróciłeś :)Z pozdrowieniami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 8 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2009 Wracam:)Ale widzę że w międzyczasie zostałeś dyrektorem:)Zupełnie słusznie,takie figury tu,jak Ty czy Kopijnik,też Acer i Huk to właściwie fundamenty tego forum.Tylko Pokemon gdzieś się zapodział...A przy okazji mógłbyś kilka słów na temat tego guziołka z toporami.Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Wrzesień 2009 Share Napisano 8 Wrzesień 2009 tak się jakoś zlozylo.. :)guziczek saperski 1857 - 1918.Producent Bracia Buh Sankt-Petersburg.fajny stan, gratuluję.ps. Pokemona daawno nie było, a szkoda..Ja nie wiem co się z Nim dzieje..pozdravy!!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora 8total4 15:13 08-09-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 Okolice Loitz(D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 ja ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 verte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 1 Październik 2009 Autor Share Napisano 1 Październik 2009 i w drodze powrotnej na własnych śmieciach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Listopad 2009 Autor Share Napisano 4 Listopad 2009 Widzę na naszych odkryciach że myszy harcują-kota nie ma,ale już jestem i pokazuję mistrzowską szkołę:))Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Listopad 2009 Autor Share Napisano 4 Listopad 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Listopad 2009 Autor Share Napisano 4 Listopad 2009 Nie mam dziś sił na wklejanie poszczególnych zdjęć,tylko co wróciłem z granicy.Kresy są piękne ! Pozostałe zdjęcia niebawem Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 5 Listopad 2009 Autor Share Napisano 5 Listopad 2009 Wszystko na tej kupce pochodzi z okolic 50-70 km na wschód od Grodna(Białoruś) Tylko mnie nie pytajcie jak przewiozłem przez granicę sprzęt i fanciki:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.