PATRON Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 fourchette a sardines, czyli nie do szparagów tylko do sardynek.PATRON
liha Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 ucięta łopatka do ciasta, na brzego widoczne ślady cięcia i jeszcze dziwnie wygięta. pozdrawiam.liha
traper6 Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 Kojarzy mi się z uciętą łopatką do ciast. Daj zbliżenie tych punc. Może coś więcej Ci o tym powiem.
PATRON Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 o ile dobrze pamiętam to jest to łopatka do szparagówale wieczorem mogę się upewnić jak będę miał katalog przed nosem PATRON
102030 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Napisano 3 Grudzień 2008 Wdziałem ten przedmiot na żywo i zapewniam cię, że nie ma śladów ciecia.:)
Kopacz1 Napisano 3 Grudzień 2008 Napisano 3 Grudzień 2008 znalazłem taką łopatke i tak samo sreberko,wyglądała podobnie skojarzenie miałem podobne że ucięta i do ciasta.Śladów cięcia nie było,tak jak kolega PATRON napisał że może to być do szparagów.Szkoda że zdjęcia nie mogę teraz zrobić do porównania.
Pytanie
102030
co to za przyrząd?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.