Molke Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 Witam wyszło mi ostatnio na poletku takie cos :) Z gory przepraszam za jakosc zdjec niestety aparat taki lipny ...Postarałem sie to jaknajbardziej opisac na zdjeciu Materiał to jakis kolor Długosc około 40 mm Pod uszkiem nabite GGReszte chyba widac na tych marnych fotkach.Czy ktos sie orientuje co to moze byc? Pozdrawiam i prosze o pomoc w ID
8total4 Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 jeżeli ma 39mm dlugosci, to niemiecki, wojskowy, nie pamiętam przynależności, ale wydaje mi się że Huzarski..Guzik oczywiscie :)pozdro!
Molke Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 Cięzko mi okreslic dokladna długosc ale mierzylbym miedzy 39-40 :) kol. 8total4 jesli mozna prosic o pomoc to prosze o podanie epoki i ewentualnie zdjecia / zrodla jakiegos jak to wygladalo na mundurze :) Czy z tego GG da sie cos wywnioskowac?
8total4 Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 okres II Rzeszy Niemieckiej i Republiki Weimarskiej, niestety nie posiadam fotki..GG to zapewne kod producenta, niestety nie pamiętam którego..pozdro!
von Neumarkt Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Poszukaj tu,może znajdziesz coś ciekawego:http://www.hussards-photos.com/
Molke Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 Niestety nic nie moge znalezc jak ktos jest w stanie pomoc to bardzo prosze o pomoc dla mnie to chyba zbyt ciezkie. Wszystko okragle :(
Pytanie
Molke
Witam wyszło mi ostatnio na poletku takie cos :)
Z gory przepraszam za jakosc zdjec niestety aparat taki lipny ...
Postarałem sie to jaknajbardziej opisac na zdjeciu
Materiał to jakis kolor
Długosc około 40 mm
Pod uszkiem nabite GG
Reszte chyba widac na tych marnych fotkach.
Czy ktos sie orientuje co to moze byc?
Pozdrawiam i prosze o pomoc w ID
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.