Arminius Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 Niestety nie wystawiam certyfikatów zgodności z oryginałem ale moim kolegom na reko to nieprzeszkadza.
Salamandra Napisano 5 Lipiec 2009 Napisano 5 Lipiec 2009 Kolego Arminius - szacunek dla Ciebie bo wiele pracy wkładasz w produkcje tych cudeniek ale prośba.... zmień dział... bo tu nie chodzi o to co robisz tylko o troszke co innego. Pozdrawiam Ciebie z pięknego miasta Radom.
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 Arminius z całym szacunkiem - ale masz racje twoje - do rekonstrukcji jak znalazł - bo myślę że te z FB jeżeli wszystko ruszy szkoda będzie na pole - ale z tego co widzę tych twoich nie szkoda -będzie to alternatywa dla rekonstruktorów i kolekcjonerów ci drudzy pewnie wybiorą te z FB - a jeżeli sie mylę to poddam sie samo krytyce - (co do szaszki to przesadziłeś w tym wątku ale jak już to ja mam tylko taką wykopaną w Biesach innej nie chcę mam tylko nadzieje że robisz je lepiej niż Chinole )- pozdro
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 i jeszcze jedno bez obrazy Niestety nie wystawiam certyfikatów zgodności z oryginałem ale moim kolegom na reko to nieprzeszkadza." duży szacu ale twoje nie są zgodne z oryginałem -pozdro
lew_1988 Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 Huk rozwiń, gdzie widzisz dokładnie rozbiezności, bo jestem zainteresowany tymi kopiami, znajomy tworzy grupę rekonstrukcji z września i takie bagnety byłyby wskazane ponieważ aktualnie fundusze są skromne. Prosił mnie zebym mu cos w tym temacie pomógł. Mógłbys uzasadnić swoja wypowiedź dla mnie te kopie są w dużym stopniu realistyczne chociaż nie jestem w tym specjalistą a zależałoby mi na opini kogos kto ma pojecie.
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 lew_1988 nie zamierzam nic rozwijać -napisałem że do reko są okej - a wytwórca wie o co chodzi :):) -pozdro
huk 100 Napisano 9 Lipiec 2009 Autor Napisano 9 Lipiec 2009 powiem tak -weź oryginał i porównaj -bo później powiecie że sie czepiam - jeszcze raz piszę ! -do rekonstrukcji jet ok . !!!
lew_1988 Napisano 9 Lipiec 2009 Napisano 9 Lipiec 2009 Rozumiem, porównam sobie -przeciez nie wszyscy widzowie na rekonstrukcjach maja tak dokładne pojęcie o wyposażeniu jak sami rekonstruktorzy mam nadzieję,ze nasza grupa się w mkońcu rozwinie pozrdrawiam :)
Czlowieksniegu Napisano 29 Lipiec 2009 Napisano 29 Lipiec 2009 ?Jeśli do końca sierpnia ( roku nie uzgodnili ) produkcja bagnetu nie ruszy Salamandra prześle Pikowi78 kratę ( 12 butelek ) piwa Żubr. Jeśli ruszy, będzie odwrotnie.Może?:-)
huk 100 Napisano 12 Sierpień 2009 Autor Napisano 12 Sierpień 2009 jeszcze raz- ruszyła seria próbna :)
kubulek Napisano 13 Sierpień 2009 Napisano 13 Sierpień 2009 Dowiadywać się wrzesień-październik.Cena nieustalona, tylko 1000 szt.(jak narazie).
dario.czolgiem1 Napisano 14 Sierpień 2009 Napisano 14 Sierpień 2009 Po tej zadymie ostatniej,nie bardzo chciało mi się pisać,bo troszkę mi podniósł kolo ciśnienie-ale to za nami-!.Co mogę napisać w tej sprawie,to to że jestem zaproszony w przyszłym tygodniu do FB Radom na prezentację pierwszych sztuk bagnecików,oraz konsultację techniczną,ale mniemam że wszystko jest tak jak powinno.Co do ilości sztuk produkcji,to przekazano mi że faktycznie na razie ma się ukazać coś koło 1000-szt,ponieważ fabryka boi się o zbyt(dlatego zapraszam do rozmów poważne osoby),by przekonać się faktycznie ile bagnecików potrzeba-!.Cena jest do negocjacji,ale więcej będę wiedział po wizycie w FB.Proszę się uzbroić w cierpliwość,wszystko będę pisał teraz na bieżąco.Pozdrawiam,Czołgiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.