LEWY Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 Witam i mam pytanie. W mundurze jakiej formacji jest Niemiaszek z tego zdjecia? Ma takie dziwne pagony" na kołnierzu, z jakimiś kółkami"? Wiem, że fotka niewyraźna, ale może są charakterystyczne dla kogos obeznanego w tych tematach? Dzięki z góry!LEWY
LEWY Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 Dzieki, to potwierdza przypuszczenia:) A coś więcej?LEWY
Trooper85 Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Może być major, oberstleutnant, albo oberst. Chyba odznaczony EK II klasy.
LEWY Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 A może byc oberfeldarzt? Czy w Luftwaffe w ogóle był taki stopień?LEWY
longwood Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 to chyba funkcja a nie stopień... 'wyższy lekarz polowy'
Pytanie
LEWY
Witam i mam pytanie. W mundurze jakiej formacji jest Niemiaszek z tego zdjecia? Ma takie dziwne pagony" na kołnierzu, z jakimiś kółkami"? Wiem, że fotka niewyraźna, ale może są charakterystyczne dla kogos obeznanego w tych tematach? Dzięki z góry!
LEWY
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.