pomsee Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 Nie pytam co to jest bo wiem.Mam okazję kupić to nabyć/wymienić.Ale nie siedzę w iemczyźnie" i jeżeli możecie mnie oświecić to napiszcie czy to rzadki fant i czy warto wchodzić w ten interes?
KonVonWin Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 po co wchodzić w interes o którym sie nie ma pojęcia?
pomsee Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 Po to się prosi kolegów o radę żeby to pojęcie zdobyć.
Kuba_70 Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 Na tej stronie zycza sobie ponad 1000 $ kanadyjskich za lunete.http://astorarms.ca/accessories.htm
pomsee Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 Nie pytam co to jest bo wiem.Mam okazję kupić to nabyć/wymienić.Ale nie siedzę w iemczyźnie" i jeżeli możecie mnie oświecić to napiszcie czy to rzadki fant i czy warto wchodzić w ten interes?
Pytanie
pomsee
Nie pytam co to jest bo wiem.
Mam okazję kupić to nabyć/wymienić.
Ale nie siedzę w iemczyźnie" i jeżeli możecie mnie oświecić to napiszcie czy to rzadki fant i czy warto wchodzić w ten interes?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.