8total4 Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 wiadomo ze jak szukac to strychów, ale jak nie ma opcji na strychy to i cos ciekawego sie kopnie.. ;)jeśli chodzi o stal- to jest ból, jeżeli nie wychodzi w oksydzie czy farbie - jest problem, natomiast czasem jest to szczęście że da się z fanta zrobić przyzwoity bez większej ingerencji..Tominew: nie że się czepiam, ale kwas szczawiowy zrobił by z tej osłony super fanta z oryginalną, nieruszoną farbą, a rdza by poszla w piguły.. szkoda że się pospieszyłeś, ale darujemy Ci za te opaski partyzantów :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Pokazal bym wam moja perelke ale sie moczy w oliwce ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nostro91 Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Panowie-chociaż na początku nie chciałem tego wam mówić żeby nie okazywać jaki byłem głupi to jednak postanowiłem wam to powiedzieć-Otóż gdy miałem 12 lub 13 lat bardzo lubiłem demolować różne rzeczy i moim łupem padła ta oto skrzynia-jak się później okazało była to druga (identyczna jak ta pierwsza tylko w gorszym stanie)skrzynia medyczna WP.Bogu dzięki że ocalało wieko od niej:(.Skrzynie zniszczyłem z własnej głupoty i chcę to teraz naprawić- zamierzam znaleść boczne uchwyty i obicia z niej i sprubować ją zrekonstruować.Wiem że to będzie bardzo żmudna i ciężka praca ale dla spokoju sumienia muszę to zrobić.I tu dochodzę do sedna sprawy-Panowie na forum którzy posiadają dzieci-Uczcie je patriotyzmu i poszanowania zabytków!Mnie tego nie nauczono i słono za to zapłaciłem!!!Acha, jeszcze coś- na stronie wewnętrznej wieka jest napisany ołówkiem numer - 356 i przy rogu wypalony napis NOM 930" -co one oznaczają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nostro91 Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 przód :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nostro91 Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 numer :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nostro91 Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 I całość-serce się kraje na ten widok :((( -proszę potraktować moją skrzynię jako ostrzeżenie przed podobnymi zdarzeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Nostro91, kazdy jako dzieciak popelnia błędy, ja np. zgubiłem polską busolę wyciągniętą z biedki CKM, pamietam ze była w super stanie, łącznie z papierowym pudełeczkiem i wszystko cykało idealnie, łapała kierunki, nówka sztuka :(m.in. dlatego powiedzialem sobie że do końca życia będę szukał Września, aby odpracować moją głupotę..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Witam. mój największy błąd za małolat, to że pozwoliłem aby moja babcia porąbała na opał skrzynię na pociski moździerzowe, stała przez kilka lat w bardzo dobrym stabie ,aż została porąbana :( pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 To chyba relatywnie do wieku i materiału najładniejszy... Kazik miał brodawkę, a i wąs widać;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Szczegóły... W realu lepiej wygląda.... lustro";)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 sahara 74 gratuluje -mam taką samą -ale eletrownia robi wrażenie :):) http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=514873#514873 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.