Skocz do zawartości

Z ace 150 na 250 ?

Szwecja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Raczej różnicy w osiągach nie zauważysz. jedyne co jest lepsze w 250 to to że ma namierzane (ale bez tego też można przeżyć).
Ja mam 250, a kolega 150 i praktycznie osiągi takie same.
Pozdrawiam.
Napisano
Nie zmieniaj 150 na 250 .
Tak jak kolega wyżej powiedział - osiągi są niemal identyczne.
Czym więc się różnią ?
Lepsza dyskryminacja - więcej ustawień fabrycznych .
Magiczny pinpoint ,który w ACE do szczęścia nie jest potrzebny (namierzanie krzyżowe bez problemu) .
Jeżeli masz opcje wyboru - tani GTAx550 - wybierz ten model . Różnica będzie bardziej widoczna .
Możesz się również rozejrzeć za innymi producentami,którzy mają dobry sprzęt w podobnym zakresie cenowym.
Napisano
Szwecja, moje pytanie brzmi po co??!!:) nie osiagniesz taka zmiana praktycznie nic, to tak jakbys zmienil malucha wersja podstawowa na wersje sport:)
moze lepiej pomyslec o czyms lepszym...
Napisano
Tez mam takie zdanie tylko chciałem poznać wasze. Odnośnie zmiany na wykrywacz innej firmy to wolałbym zostać przy garrettach bo już 2 lata śmigam na 150 i znam juz go dosyć dobrze :) Potrzebuje sprzętu na drobnice :) Może macie jakieś propozycje ?
Napisano
@szwecja - też kiedyś śmigałem z ace ,później była zmiana na X-terra 30. X-30 zamieniłem na X-50 no i ostatecznie jestem użytkownikiem Sov. GT.
Co do sprzętu to TY musisz wybrać , ilu użytkowników sprzętu na forum - tyle pochwał .Każdy chwali swoje .
Najważniejsza rzecz już jest znana - co chcesz szukać .
W Twoim przypadku to kolorowa drobnica.
Teraz musisz się jeszcze określić , ile kasy chcesz przeznaczyć na swój sprzęt.
No jeszcze jedna kwestia, to,że zapoznałeś się z Ace przez 2 lata, nie znaczy ,że z nowym wykrywaczem nawet z tej samej stajni będzie Tobie łatwiej ...
Napisano
Dołączam się do zdania kolegów śmigałem z 250-tką mój brat ze 150-tką i nie ma żadnych różnic, namierzania praktycznie nie używałem, i może tylko parę razy skorzystałem z wycięcia jakiegoś przedziału w skali dyskr. Przesiadłem się na X-70 i to jest wykrywacz wybitny jeżeli chodzi o kolorek. Nie miałem żadnych problemów z przestawieniem się z Garretta na Minelaba i mogę polecić taką przesiadkę. Powodzenia.
Napisano
Witam.
Link zapodałem jako ciekawostka.A swoją drogą świetna organizacja stanowiska pracy,wszystko pod ręką . No i ci wspaniali pracujący czyt.[roboty]...:)).Taka jest Ameryka.
ALL.
Napisano
Zamiana 150 na 250 to strata kasy. Lepiej dozbierać i kupić sobie x-Terrę 30 lub Fishera F4. Miałem obydwa i uważam, że są ciekawsze od ACE a cena używanych podobna do nowego ACE.
Napisano
Czy ktoś wie, jaka jest różnica pomiędzy zwykłą cewką dostępną w Standardzie w ACE 150 a reklamowaną przez Garretta RHINO TOUGH PROformance??? Opłaca się dopłacać i brać 250-tkę z tą cewką czy nie będzie większej różnicy niż ACE 150 ze standardem?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie