devill_2006 Napisano 14 Listopad 2008 Autor Share Napisano 14 Listopad 2008 panowie moze pokażemy znaleziska z okolic siedlec bardzo pasjonuje mnie historia wojenna tego regionu.Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eko Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Przeczytaj książkę Na przedpolach Warszawy" i poszukaj w wyszukiwarce. Sam jestem z okolic Siedlec i poczytałem pochodziłem, popytałem a fanty same wyskakiwały :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eko Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Aha i wejdź w dział Miejsca warte odwiedzenia" też tam troche jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 Eko czy ja pytałem o miejsca i miejcówki?? ;) w tym poście chodzi tylko o to co można znaleźć w okolicy siedlec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 No jak już zostało wykopane, to i tak już tego nie znajdziesz:-) A co można wiecej znaleźć, to trzeba przekonać się samemu. Moje doświadczenia z okolic Siedlec to monetki i guziki z pól, orzełek, skrytka z ukrytymi w czasie okupacji radioodbiornikami. Niestety w okolicznych lasach dużo amunicji i niewybuchów, najczęściej jest to asortyment radziecki i land lease". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 masz tu z Siedlec :):) http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=469924#469924 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 danieloff czytaj ze zrozumieniem ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 dzięki huk 100. sprawa jest mi dobrze znana ale nie miałem dostępu do tylu fotek dzięki serdeczne.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.