aggg1 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Napisano 11 Listopad 2008 prosze o id tego fantu strzałki oznaczają wzdłużne rowki z drugiej strony oznaczają symetryczne wgłębienia zdjecie odwrotu zamieszcze w nastepnym poscie
Swiety82 Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Skok takiś pewne swego? Mnie broń wogóle nie interesuje, i też pewnie dałbym takie coś na ID, a na O jestem od kilku lat i po prostu części broni pomijam. Też Ci mogę rzucić jakieś zagadnienie na którym się znam i wyśmiać Ciebie że nie wiesz co to, chociażby pełno tego.Trochę wyrozumiałości dla nowych, zwłaszcza dla tych co nie kasztanią" na forum tylko rzeczowo się udzielają.Padre
aggg1 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 sorki za problemy oto zdjęcie tej blaszki tam gdzie strzałki sa jakies symetryczne wgłębienia
aggg1 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 a to jest druga strona strzałki wskazuja 2 podłużne symetryczne wgłebienia
Skok Napisano 13 Listopad 2008 Napisano 13 Listopad 2008 Tak takim pewien :-) Też jestem od paru lat, dlatego szanuje wasz czas nie dając coś do ID kiedy nie ma tego na Allegro bądź google nie znajdują. Powinien oczytać dla własnego bezpieczeństwa. Jeśli nie wie co to łódka skąd będzie wiedział jak np RG42 od puszki po mielonce. Poza tym łódka nabojowa i łuski to nie są części broni.Pozdr
aggg1 Napisano 13 Listopad 2008 Autor Napisano 13 Listopad 2008 wybacz ale z bronią współczesna mam dużo do czynienia jestem zołnierzem i rg 42 jest na użytku bieżacym więc z tym nie ma problemu tak jak z innymi rodzajami broni, też moge zadać pytanie czym jest pierścien hamujący gdzie i do czego słuzy.a na allegro tego nie ma na pewno!!!niestety od niedawna zacząlem sue interesować starą" bronią i nie wiem wszystkiego,pozdrawiam i życzę więcej wyrozumiałości
Skok Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Stalowa łódka nabojowa do mausera. Człowieku!! Poczytaj trochę !! Prostszych rzeczy od łuski do mośka i łódki do mausera to już nie ma do ID na tym forum.
mjut Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Skok, daj spokój, widzisz, że chłopak zaczyna, a gdzie ma się czegoś dowiedzieć jak nie tu? Jak Ty sobie to wyobrażasz? Że w google wpisz mała blaszka z rowkami" i wyskoczy mu łódka? Wyluzuj.
aggg1 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 dzieki chłopaki i żałuje tylko że tak traktujecie nowych :(
Skok Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 aggg1 nie gniewaj się, ale rzeczy które dajesz do id wyłażą na kilogramy. Przejrzyj sobie kiedyś chociażby zakończone aukcje allegro. Tam się na prawde dużo można nauczyć.Pozdr
aggg1 Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 nie ma problemu ze tyle tego jest juz zauważyłem bo bylo tego od cholery pozdr
aggg1 Napisano 11 Listopad 2008 Autor Napisano 11 Listopad 2008 prosze o id tego fantu strzałki oznaczają wzdłużne rowki z drugiej strony oznaczają symetryczne wgłębienia zdjecie odwrotu zamieszcze w nastepnym poscie
Pytanie
aggg1
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.