pastuszek Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 może ktoś przetłumaczyć na polski, 'co poeta miał na myśli?'
lukaszpol26 Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 Moim zdaniem autor tego co to jest i trudno to nazwać czym kolwiek naogladał sie filmów i mysli czy by te granaty moździeżowe mogął wybuchnąc czy nie bo sam by pewnie sowbie pare wyciągnął
Catadero Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 poeta nie wie, czy to było na kanale TVP2Plebania. poeta nie wie, czy istnieje kanałTVP2Plebania.Ponieważ ukazywał o wykopywaniu przez dzieciaków niewypałów a dorośli nie wykręcą zapalników bo gwint jest zbyt skorodowany to wybuchnie i to było po pierwsze a po drugie poeta już nie napisał osso chodziii ale prosi o posty więc myślę, że poeta może prosi o tosty tylko nie wiadomo czy?C.
areko-golo Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 Widziałem to! Na niewypały mówili niewybuchy itp. Ten film miał po prostu pokazać głupotę ludzką!
loslos Napisano 11 Listopad 2008 Napisano 11 Listopad 2008 1. Kanał TVP-12. Serial pt: Plebania3. Odcinek >>zaangażowany<< tak jak pisał mój przedmówca miał pokazać głupotę niektórych.
ZenekMce Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Odcinek jak odcinek, temat niewypałów/niewybuchów pojawia się często w filmach i sitcomach.Ale faktycznie co poeta miał na myśli..." trudno odgadnąć:-)
gwiazda1010 Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 W tym wypadku chodzi ogólnie o niebezpieczeństwo związane z takimi znaleziskami. W takim serialu reżyser nie zastanawia się czy akurat dałoby sie z takiego przedmiotu wykręcić zapalnik, czy może nie bo jest gwint skorodowany. A tak poza zawodami to mi to jakoś tutaj hanuszczaka przypomina...
Blitzkrieg Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Hmm panowie chybia cierpią na brak zajęć skoro tak często pada temat 'Plebanii', książke byście przeczytali na nie przed telewizorem siedzicie:D Czy dałoby się czy nie to nie temat na konwersacje na publicznym forum. Hmm z kolegą 'gwiazda1010' muszę sie sie zgodzić szczególnie z ostatnim zdaniem;) A skoro dwie osoby tak myslą to coś w tym musi byc:)
longwood Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 35 wpisów i jeszcze bez kartki?Nie , no to by nie może
marcjew Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Bylo http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=462388#462449
Catadero Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 NIE BYŁO ! Tamten z linku to zupełnie inny odcinek-dotyczył poszukiwaczy. Ten (te odcinki) dotyczą złomiarzy i młodzieży. C.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.