Skocz do zawartości

tylko dla majacych pojecie !!!!

siemens

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
1.do 3000 zl
2.porzadny sprzet wysokiej jakosci
3.takie co go odpale i juz mogl koscic
4.niezawodny bez wzgledu na pogode

p.s. chce zdazyc przed mrozami jeszcze.

z gory dzieki
  • Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
a to będzie twoja pierwsza wykrywka?? miałeś już kontakt z wykrywaczem?? bo po co wydawać od razu 3000 zł jak może się ten piękny sport nie spodobać przy pierwszym wypadzie z nowiutką wykrywką
Napisano
ladna kosa spalinowa:)
pytanie jest powaznie i jakby ktos nie umial czytac to w poscie jest do 3000 słownie do".wiec do 3000 to moze byc takze 1000 zl.
jetem poczatkujacy,to moja pierwsza wykrywka,i chce porzadna zeby za pol roku nie pytac znowu na forum.jak sie jej naucze i mi sie spodoba to ok a jak nie oddam bratu.

wiec pytanie jest do majacych pojecie potrzebuje czegos naprawde dobrego ale takze bezproblemowego w obsludze.
Napisano
Gościu nie ma pojęcia o czym pisze,na początku trochę teorii a później kilka miesięcy praktyki w terenie to może będzie coś tam kosił
Napisano
Ale ma rozmach,tylko czego takie skromne 3000,jeśli są u niejakiego k...a1 za jedyne 20.000 japonski a zima tuż tuż.I tylko dla mającycych pojęcie...u u u uo.Zdrowia życzę.
Napisano
kolego siemens,
jak widzę, Twoje zainteresowanie poszukiwaniami jest dość świeże.
Jeżeli nie miałeś styczności z wykrywaczem metalu - to jeśli kupisz 'sprzęt wysokiej jakości do 3000' - zmarnujesz pieniądze i nic nie znajdziesz.
Każdy wykrywacz niezależnie od ceny pokazuje jedynie przewodnictwo elektryczne tego co ma pod cewką.Dla laika to po prostu nic nie mówiący sygnał, tudzież numerek na wskaźniku.Trzeba miesięcy albo i lat praktyki i tysięcy wykopanych kapsli i gwoździ,żeby z minimalnych modulacji tego sygnału wywnioskować co znaleźliśmy.
Na dzień dobry kup sobie wykrywacz w granicach 1000 PLN - to są dobrej klasy w miarę łatwe do opanowania różdżki.
Najpopularniejszy to Garret ace 250.Już po kilku wyjściach będziesz wiedział o co chodzi.
Niektórzy producenci mamią klienta, że wykrywacz potrafi pokazać 'moneta 10 gr na 25 centymetrach'.Nie wierz w cuda
Napisano
Kolega Pas dał chyba najlepszą odpowiedź, na wymogi stawiane przez kol.siemensa ,,takie co go odpale i juz mogl kosić '' nic dodać .Pozdro...
Napisano
oj dobra wyluzujcie, jak ktoś tylko przeczytał 'dane producenta' to miał prawo uwierzyć, że jak ma dużo kasy to kupi cudo i od razu nakopie skarbów.
A my są tu po to by człeka oświecić:-)
Napisano
witajcie ponownie.
moderatorzy w dlugi niepodleglosciowy to raczej nie pracuja:)a ze jestem swiezy to nie moge odpisc.
longwood dzieki za odpowiedz,czyli rozumiem ze nie ma sprzetu drogiego wysokiej jakosci dla poczatkujacych.
kupie pewnie ace 250.

ps1. nie zawstydzilem sie
ps2.felfree tak mam cynka chcesz namiar?:)
ps3.bubers tak gosciu nie ma pojecia i pyta ,jakby mial to by nie pytal.
ps4.nicka nie zmieniam

pozdrawiam chcacych doradzic,nie pozdrawiam mamrasów.
Napisano
Rozważ jeszcze minelab x-terra 30, kosztuje nowy 1500 i
uchodzi za 'trochę solidniejszy od ace'
Poza tym zajrzyj na stronę proscana-uznany serwisant wykrywaczy.Tam jest dużo BEZSTRONNYCH informacji
Napisano
Uważaj płomyk, bo siemens nie pozdrawia mamrasów, którzy nie mają pojęcia ;) Nie ma też czasu czytać żeby mieć pojęcie. Gdyby zdobył się na tą wyczerpującą czynność i skorzystał z wyszukiwarki, to bez zakładania nowego wątku byłby pewnie wybrał ace lub xt.
Napisano
pas i płomyk jako poczatkujacy to mam prawo pytac,po drugie przeczytalem inne posty na temat wyboru sprzetu i wiesz co zauwazylem-wszyscy chwala swoje,przoduje w tym np thompson.

longwood pewnie kupie ace 250 a za rok sie zobaczy.zreszta przed mrozami i tak sie nie wyrobie pewnie wiec odloze temat na przyszly rok.
Napisano
siemens nie napisales czego chcesz szukac ;/ To jak ktoś Ci ma pomoc. I nie pisz , ze do koszenia" bo to nie te czasy.
Zanim bedziesz mial jakies ciekawe trafienie to minie duzo czasu.
A co do mnie to pomagalem ludziom nabyc dobry sprzet na militarkę. W koncu o to prosili;/ A , ze byl jeden nieogarniety kolega- pozdrawiam maniutek to tak wyszlo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie