Jóźwa Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 nie no Lain za każdym razem pokazuje klase! głos na Laina!Lain ty to jestes!
lain Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 a ty to głupi Józek jesteś ... głos na Józka za odnalezienie sladów noszenia na blaszce Adr-a.
Jóźwa Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 Naprawde dzieki szlachetny i zacny Lainie za oddanie na mnie głosu! widze ze ktos oprocz Adr'a docenił moje zaangazowanie i wklad pracy! Dzieki! Ty to jests Lain !
Swiety82 Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Panowie, a w rodzinie wszystko ok? Czy może pora późna już?
ms Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 najlepiej jak przy danym typie znajdzie się link do znaleziska, człek nie spędza tu całego żywota (w przeciwieństwie do niektórych:)) więc nie zawsze jest zorientowany w tych hasłach wywoławczych.
sullen Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 Jóźwa pokazał wszystkim ptaka i koniec komiksu. A szkoda taki ładny był amerykański :)
glock07 Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 Baz zastanowienia oddaje jeden duży głos na kolegę honkera i jego orzeł z 14. To po prostu fancik unikalny. Jeszcze raz wielkie gratulacje dla kolegi. Oby tak dalej. Pozdro dla honkera.
banderas Napisano 8 Listopad 2008 Autor Napisano 8 Listopad 2008 Cze.Uwzględniając powyższe prośby,życzenia i sugestie,przedstawiam najnowszy ranking:1.kolega honkera,szczepcio-po 5 głosów.2.latający holender,elpasys-po 1 głosie.{lain sobie nie życzy,suchy ss nie pokazał na forum, longwood oddał sam na siebie głos}Dobra wiadomość to taka,że znany producent wykrywaczy zadzwonił do mnie z obietnicą,że pierwszego stycznia podaruje zwycięzcy konkursu nowy wykrywacz.{dzięki za fotki panowie}pzdr.
mateo15 Napisano 8 Listopad 2008 Napisano 8 Listopad 2008 W dziale Nasze odkrycia (bez identyfikacji)wątek A to moje ;-) " nijakiego towarzysza SCHIVELBEIN
suchy ss Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 oddaje swoj glos na kolege szczepcio:)pzdr.Dawid
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.