martian. Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Co to za rewolwer??? Nie wiem czy nie pomyliłem działów ale wydaje mi się, że nie;)Niezła armata!. Nad magazynkiem bębnowym jeszcze pracuję i obrabiam - zamieszczę troszkę później;))) W przeciwieństwie do przewrotnej nazwy Colta Peacemaker'a", jest to zupełnie niegroźne narzędzie które w 100% zasługuje na taką nazwę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don koyotte Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Bez dwóch zdań jest to popularny neutralizator ducha zwanego Ankou" Ankou, czyli stróż cmentarza, to duch sprawujący pieczę nad miejscami, w których grzebie się zmarłych. Legendy o widmach tego rodzaju znane są w całej Europie, a wzięły się stąd, że w czasach przedchrześcijańskich w pierwszym grobie nowego cmentarza grzebano żywcem jakiegoś nieszczęśnika, aby odstraszał każdego - żywego czy umarłego - kto by chciał zakłócić spokój leżącym tutaj zmarłym. W Wielkiej Brytanii wierzy się, że ankou przyprawia ludzi o mimowolny dreszcz, który czasami przebiega po plecach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Rakietnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 don kojocie- blisko, blisko, ale forumy ci się pomyliły z paranormalnymi.. albo para nie... Balans dodam tylko, że klawiatury brakuje, no i może lampy... Taki gadżet na tamte czasy był...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Magazynek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Fotorewolwer ?? W moim McKeowns , dawno zaginionym niestety , był opis takowego ustrojstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.