Dżozef1969 Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 Znalazłem ostatnio kilka niby kulek ołowianych średnica około 2 cm. Wszystkie były w dwóch częściach ale mniej więcej pasują do siebie, poszczególne elementy znajdowałem osobno. Może ktoś wie co to jest ?Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżozef1969 Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 Po złożeniu obu części. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honker Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Witam.Według mnie są to dwa osobne pociski ołowiane,zdeformowane przy uderzeniu w ziemie i twardy przedmiot.Nie stanowią całości.Pozdro.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżozef1969 Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 Może masz rację nie pomyślałem o tym. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Dżozef1969
Znalazłem ostatnio kilka niby kulek ołowianych średnica około 2 cm. Wszystkie były w dwóch częściach ale mniej więcej pasują do siebie, poszczególne elementy znajdowałem osobno. Może ktoś wie co to jest ?
Pozdr.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.