Kajton Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 cieszymy sie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermanos Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Ja też go mam, plytki zasięg,ale fajnie mi sie nim szuka monet i ogolnie kolorów.herman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hermanos Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ja mam czulośc na 9/10 i nie uzywam dyskryminacji - jak chce to po prostu nie kopie a jak ją uzywalem na zelazo to niby nie wykrywał, ale coś tam popierdywało... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitzkrieg Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 No dobry wybór:)Hmm ja mam 50 i bardzo przyjemny wykrywacz, poza ceną:/ i zasiegiem, ale obsługiwać go może każdy:) Dobra sprawa na początek. Czekamy na efekty poszukiwań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-szela Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Mam już dobre dwa lata x-30 i mogę powiedzieć ze jest to dobry wybór wykrywacz nieraz potrafi zaskoczyć:D mam dwie cewki 10,5 DD i koncentryczną 9, ale nie jest to mój jedyny wykrywacz:) mam jeszcze sov. GT i jak już mówiłem terrka lekkie rozpoznanie, GT ciężka artyleria. mam sentyment do minelaba wcześniej miałem muszkietera adv. i to też był dobry sprzęt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.