Skocz do zawartości

medal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
http://odkrywca-online.pl/forum_pics/picsforum23/pb170018.jpg

miales racje ze zostawiles to scierwo w lesie..
to detonator z pentrytem, bardzo niebezpieczny..
wbrew pozorom jak na taką małą popierdółke" - jest w stanie rozprawić się z człowiekiem, a niewiele potrzeba by wybuchło (z tego co pamiętam - mocniejsze potarcie i jest kłopot).
pozdro!
Napisano

I całość.Wyszła jeszcze góra od żarłoka ale bez zapięcia i trachnięta przed odłamek.Ale ogólnie toładny stan.Do tego części okulara od maski i kilka łuseczek.

Napisano
Dzięki 8total4.Będę miał na uwadze to co napisałeś i jeśli takie coś wyjdzie" nastepny raz to będę wiedział żeby tego nie ruszać.
A odnośnie tych ostatnich rzeczy to wyszły przy Odrze niedaleko wioski której juz zresztą nie ma bo została zrównana z ziemią.A wszyscy kopiący w okolicach Wrocławia zapewne wiedzą o którą wioskę chodzi :).
Pozdrawiam.
  • 2 weeks later...
Napisano

I to co mnie najbardziej zadziwiło to dwa nr na daszku.Zawsze spotykałem się z jednym a tu proszę:)
Nr 61 20,@ jest słąbo widzoczna i trzeba się dobrze przyjżeć.Już wiele słyszałem o tych hełmach ale nikt nie znał odpowiedzi na pytanie po co te nr były nabijane.W jakim celu?
Pozdrawiam.
Paweł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie