zeton Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 WitamOd paru dni gram w gierke WWII Battle Tanks: T-34 vs. Tiger. Gra do najlatwiejszych nie nalezy :-)Ma ktos ochote na multiplayera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy244 Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 a gdzie kupiłes gierke,polska wersja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeton Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 Kupic to sie tej gierki niestety w polsce nie dało. A chciałem. Ale teraz juz chyba będzie dostepna. Wersja angielska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy244 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 15 listopada 2008data premiery w polsce ,sklep3kropki.pl cena 64,90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcat3 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 cze.wie ktos moze jake ma ta giera wmagania?dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy244 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 wymagania sprzętowe:procesor 3.0 GHz, 512 MB RAM, nVidia GeForce 6600 lub ATI Radeon 9600 (128 MB), Windows XP/Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEPTUNAK Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Ja polecam co najmniej 1g ramu bo ścina Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeton Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 Ja mam 2 G ramu ale na Viscie. Chodzi ok.Jak by ktos dorwal jakis opis misji albo jakikolwiek poradnik to prosze o informacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEPTUNAK Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Z czym masz problem?? Ja już ukończyłem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAULUS_pl Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Gra całkiem fajna ale trochę za krótka i jest sporo denerwujących błędów (na przykład znikające nagle drzewa, dziwne błyski na horyzoncie itp) i przydałby się patch którego póki co nie widać na horyzoncie. Dobrze że jest edytor misji i multiplayer - przedłuża trochę zabawę.Co do wydania w Polsce to mam nadzieję że termin jest już ostateczny. Początkowo miała wyjść na początku 2008roku, potem termin był kilkakrotnie przekładany w tym raz na... 31 kwietnia (wiadomo już skąd powiedzonko uski miesiąc":)) Jeśli wyjdzie w minimalnie chociaż spolszczonej wersji to kupię, jeśli będzie po angielsku zostanę przy wersji rosyjskiej.Generalnie warto polecić, fajne odmiana po strzelaninach i uberbohaterskich żołnierzach wygrywających w pojedynkę wojnę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeton Posted November 11, 2008 Author Share Posted November 11, 2008 Misja niemiecka ochrona konwoju. Zawsze jakoś mi Ruskie ubija 2 pozostałe tygrysy i kolumnę. A poza tym często gra mi się wywala w połowie tej misji. I chyba dlatego nadal nie skończyłem :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEPTUNAK Posted November 11, 2008 Share Posted November 11, 2008 Na dzień dobry musisz rozwalić dwa czołgi które wyjeżdżają na wprost i stoją w zaroślach, najlepiej stanąć po lewej stronie drogi która jedzie konwój wyprzedź go. Rozwal dwa czołgi i zaraz wyjedzie konwój ruski odstrzel z dwa czołgi cofnij się do tylu bo tam wyjada dwa następne. Zabawa z nimi i wróć do konwoju, on powinien sobie poradzić z reszta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeton Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 No skonczylem kampanie niemiecka. Pewnie by mi sie szybciej udalo gdyby nie bug w grze. Misja sie wywalala jesli zostawilem z tylu jeden nie zniszczony T 34 i kolumna nie ruszala. Ogolnie musze stwierdzic ze gra mimo ze fajna bardzo niedobracowana. Ja by to byla jakas Beta to rozumie ale nie wersja finalna. Misji tez zdecydowanie za malo. Gral ktos na multi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.