Kaczor82 Napisano 27 Październik 2008 Autor Share Napisano 27 Październik 2008 Link:http://www.logo24.pl/Logo24/1,86375,5809117,Raport_z_pola_bitwy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Nawet zgrabnie napisane, ale ponieważ jestem z natury czepliwy, to powiedzcie mi co to jest „kampania wrześniowa 1944 r.”? ;),Po za ty jak widzę artykuł po za walorem edukacyjny, pełni również funkcję reklamy pewnego, wszystkim znanego sklepu z przedmiotami do rekonstrukcji :)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Ten artykuł ukazał się chyba ponad rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Tak mi się coś kojarzyło, ale data obok tytułu jak byk tegoroczna, więc zdławiłem wątpliwości ;)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Poza tym, w podobnym stylu był opisany snowboard, rowery górskie, air soft, paintball. Logo wydawane przez Agorę nie jest kopalnią wiedzy historycznej. Potraktowali ten temat jako przybliżenie nowego zjawiska spolecznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietyczny Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Ale mimo wszystko artykuł całkiem zgrabny. Dla kogoś, kto kompletnie nie wiem z czym to się je", daje dużo informacji. no i podobają mi się komentarze, jak czasami na Odkrywcy"... :DKampania Wrześniowa 1944 to kampania przeprowadzona podczas wojny w roku 1944. :) Teoretycznie - jeżeli da się w danym okresie wyodrębnić jakieś zorganizowane działania układające się w zamkniętą całość - nazwa ta może zaistnieć. Teoretycznie.Ale, jak wiadomo, Kampania Wrześniowa kojarzy się tylko z 1939 rokiem. Dla odróżnienia słyszałem też nazwę Kampania Obronna 1939. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Komentarze na dole artykułu przerażają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kres Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Mi też brak słów. To pokazuje jak wiele jest jeszcze do zrobienia. Chociaż jak ktoś celnie zauważył, artykuł pomimo iż napisany w miarę rzetelnie, wygląda na sponsorowany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebol13 Napisano 27 Październik 2008 Share Napisano 27 Październik 2008 Witam!Faktycznie panowie jak by tak jaki polityk poczytał te niektóre brednie w komentarzach to jeszcze gotów zabronić nam prawnie wermacht odgrywać o SS już nie wspomnę i pozostanie nam alternatywa AK kontra AL lub robotnicy vs. Zomocyt. kto bawi sie w zabijanie i wojenke jest kretynem i idiota"POZDRAWIAM WSZYSTKICH KRETYNÓW" do których się zaliczamPanowie nie dajmy się zwariować!Bo i tak takim na nic słowa.sebol13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Otwierając link widziałem oczyma wyobraźni artykuł o złych rekonstruktorach , neonazistach itp.Tymczasem patrzę , a tu obszerny ,dobry artykuł (błędy są oczywiście) no więc mnie to podbudowało.Jednak w końcu spojrzałem na komentarze pod nim i i cóz mogę stwierdzić.O zgrozo... Chyba prześladowania rekonstruktorów sie szykują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 28 Październik 2008 Share Napisano 28 Październik 2008 Artykul nienajgorszy, troche przeklaman jak zwykle, ale pokazujacy rekonstruktorow jako ekipe pozytywne zakreconych, wiec nie jest zle, ( a tak na marginesie ten artykuł to odgrzewany kotlet, bo gdzies to juz czytałem) natomiast komentarzami pod artykyłem kompletnie nie nalezy sie przejmowac, to syndrom Onetu", mianowicie jest po prostu grupka najprawdopodobniej lewackich,pacyfistycznych, poprawnych politycznie malkontentow, ktorzy maja alergie na tego typu tematy ( wojny, bron, pamiec historyczna itp itd) i sie realizuja piszac idiotyczne komentarze, zwyczajnie szkoda sie nimi przejmowac.Pamietajcie, nie wazne jak mowia, wazne ze mówia ;-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 'Dzieci Onetu' powoli się wykruszyły, za to została ciekawa dyskusja, o troszkę szerszych horyzontach. Warto poczytać dla własnego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.