Skocz do zawartości

POPULAR

piotr777

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zapewne każdy się zorientował i widać gołym okiem że to denar! Moje pytanie do kolegów co robicie z tym szajsem?
ja osobiście zbieram te cuda bo wracam na stare miejsca.

Napisano
Toż to zwyczajny polski nieśmiertelnik !!! często spotykany na leśnych duktach i na polankach, wyrzucany za siebie jako świadek libacji alkoholowych. Zguba polskiego rolnictwa i rozbitych rodzin.
Napisano
No tak Polmosik... ;) w pewnym momencie swojej kariery" poszukiwawczej wpadłęm na genialny pomysł co by zbierać polmosy hehe pewnie teraz miałbym tyle sztuk, że jak bym je sprzedałna złom to bym merca kupił hehe Zmora...lasów i pól.. ;P
Napisano
Ja wrzucam je pod drzewa. Rok temu jeszcze je znosiłem.
Cały czas dają świetne sygnały, samo złoto i srebro.
A znajdujecie jakieś drobne koło kaplsa?
Bo ja nigdy. Jakby każda flaszka była kupowana za ostatnie pieniądze albo a kredyt". :)
Napisano
Z opowiadań wiem, że owi wielcy nieobecni" konsumenci to w wiekszości pracownicy leśni :)

A ile razy było tak, że kopię, kopię, sygnał aż miło, a okazuje się że denarek pod samym mchem na powierzchni leżał :D
Jakoś tak dziwnie bywało... gorsze od tego to chyba tylko sreberka wszelkiej maści i druty...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie