heniek1978 Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Ciekawe gdzie ich poprowadzisz skoro wszystko razem grzebalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 qrcze a ja w piątek i sobotę pracuje:( ale za to dzisiaj wstałem z samego rana i zaraz jadę pokopać, jeszcze nie wiem gdzie to będzie spontan :) lecz nie dalej niż 30-40 minut od ursusa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 jutro ktoś się wybiera?mam dzień wolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 By był czas na zastanowienie,Sobota 2.X wolna.ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 ponawiamzdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper164 Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Witam jutro okolice Zakroczymia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 Szkoda bo moja żona juz po terminie i lada dzień synek na swiat przychodzi.Bartek wpadaj do mnie na Mazury kiedy sie wybierzesz?Ja po wyprowadzce z wawy cię odwiedziłem a ty co ? Brak czasu czy watroba juz odmawia posluszeństwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 saper,skąd jedziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk70 Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Witam. Jest ktoś chętny na wspólne kopanie??Bydgoszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 patryk70 - a czytać umiesz ? ten wątek dotyczy W-wy i okolic.Jeżeli chodzi o Bydgoszcz, to :http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=507290#867133http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=673867#1094292lub masz do dyspozycji forumową wyszukiwarkę :http://www.odkrywca.pl/search/-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Saper - kopaliście koło E7 przy Statoilu w niedzielę ? Widziałem dwóch gości w Astrze z wykrywkami ;-)pozdrawiam !ps. ja leciałem do Płońska trasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 kto w weekend leci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war10 Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Witam ja lecę w sobotę jak chętny to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Jestem z Sulejówka jak ktoś by w te okolice sie wybierał pisać :) gg 5379077 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Październik 2010 Share Napisano 8 Październik 2010 Ktoś leci jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawc Napisano 9 Październik 2010 Share Napisano 9 Październik 2010 Witam kolegów ze stolicy i okolic.Z chęcią bym się wybrał gdzieś na wykopki w okolice wawy jeżeli ktoś by się wybierał.Jeśli jest ktoś chętny na mały wspólny wypad w niedziele niech da znac nawet na e-mail krawc2201@wp.pl.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 war10-dzięki za fajny wypad:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomus1970 Napisano 10 Październik 2010 Share Napisano 10 Październik 2010 Witam jest ktos z bemowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 tomus1970 ja z Ursusa a to juz nie daleko :)Jutro lece cos odkryc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 ja tez bym sie chetnie z wami wybrał;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 11 Październik 2010 Share Napisano 11 Październik 2010 kurde dawajcie mi wczesniej znac a tez przyjade do was;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomus1970 Napisano 13 Październik 2010 Share Napisano 13 Październik 2010 witam kto sie wybiera w sobote z checia dolacze,w razie co fura jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1984 Napisano 14 Październik 2010 Share Napisano 14 Październik 2010 jak ktos jest chetny na poszukiwania w pow. piaseczynskim, to chetnie sie przylacze. tomekdz2@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radosci Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Czy widziałem kogoś z was w okolicy Zamienia w niedzielę? Próbowałem gwizdać machać wykrywką ale poszukiwacz oddalił się pośpiesznym krokiem :) Na oko miał proximę :D Chętnie pochodzę tam a że lubie towarzystwo to w jak największej kupie:)I tak na marginesie, jeśli ktoś ma chęci i odwagę połazić w nocy po tych poletkach (południe wawy) to zapraszam na prv. Czasami się wybieram na 2h z kabat między 23 a 2 max w tygodniu. W dzień niestety praca, korki, dzieci, żony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.