Skocz do zawartości

Wspólne wykopki. Warszawa i okolice

Ejo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam też jestem z warszawy z targówka może można się dołączyć mam vana na 7 osób to się pomieścimy kontakt kopens70@interia.eu nie mam gg
  • 3 weeks later...
Napisano
panowie,piątek 10.IV. mam wolny i planuje wypad do lasu.ktoś chętny? moje gg: 5429589
planuje śmigać w lasy na trasie wa-wa wileńska-kobyłka
lub przed nieporętem.
pozdr
Napisano
witam,
podłącze się do tematu :)
moje kierunki to oczywiście Tannenberg i Nowo Georgiewsk ale mogę się dostosować :)
jako że ekipa się posypała (szkoła rodzina praca) i jest nas w porywach do gora trzech mam conajmniej jedno miejsce w samochodzie :)
email wittman@hoga.pl
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam,
jestem ze Śródmieścia, więc w zasadzie każdy kierunek mi pasuje. Chętnie dołączę do Waszej Kompanii (raczej weekendy).
Mój mail: maciek02814@wp.pl.
pozdrawiam
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano
I trafiło się coś, solider?
Też się tam wybieram, jak tylko będzie wolna chwilka. A może jest ktoś zainteresowany wspólnym wypadzikiem? Trzeba tylko zgrać termin.
pozdr.
Napisano
Hej
Jak się ktoś organizuje na wykopki w Wawie czy okolicy to niech się dopisuje :-) Może uda się coś zorganizować..
Panowie.. Łopaty w dłoń !!!
Napisano
coś kiepsko z naszą organizacją. Wychodzi coś ciekawego w Warszawie? Ja ostatnio przekopuje okolice Lubicza (kujawsko-pomorskie) i okolice Grudziądza.

Jak będzie ktoś chciał się zorganizować na wypad w okolice Warszawy to pisać na gg 4045563

pozdrawiam
Ejo
Napisano
Poniedziałek, wtorek ktoś chętny gdzieś pokopać, tak od rana do popołudnia?Może być jakiś łuseczkowo drobiazgowy wypad, może być militarka.
Napisano
Można też na jakiś skup złomu skoczyć, popatrzeć co ciekawego mają, jakieś fortyfikacje zwiedzić.Znajdzie się ktoś chętny?Jak cos gg podaje 5539955

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie