Ejo Napisano 28 Luty 2009 Autor Share Napisano 28 Luty 2009 odpuścił... :) więc jak? Jakaś zorganizowana akcja? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryniol Napisano 28 Luty 2009 Share Napisano 28 Luty 2009 No przyszły tydzień już podobno WIOSNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopens70 Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Witam też jestem z warszawy z targówka może można się dołączyć mam vana na 7 osób to się pomieścimy kontakt kopens70@interia.eu nie mam gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 2 Marzec 2009 Share Napisano 2 Marzec 2009 Chłopaki jeszcze pół roku będą się skrzykiwać i od razu wynajmą autobus:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas1 Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Raczej autous terenowy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamati1 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Witam chętnie zapoznamy ludzi z sulejówka nas jest trzech. może razem wyprowadzimy wykrywacze na spacer po okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawianek85 Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 czekam na propozycje warszawa-wola pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas1 Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Miałem w piątek się wybrać ale pogoda chyba będzie do duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Kamati, napisz do mnie na gg lub pod wyroi@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Aha, moje GG 9954100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Witam chialbym zabrac sie na wykopki ale nie mam samochodu moj numer na gg to 7297126 prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas1 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Pytanko.Jakie piszczałki posiadacie? Ja mam Cyklopa i mam zamiar go zminić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Kwiecień 2009 Share Napisano 8 Kwiecień 2009 panowie,piątek 10.IV. mam wolny i planuje wypad do lasu.ktoś chętny? moje gg: 5429589planuje śmigać w lasy na trasie wa-wa wileńska-kobyłkalub przed nieporętem.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wittman Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 witam,podłącze się do tematu :)moje kierunki to oczywiście Tannenberg i Nowo Georgiewsk ale mogę się dostosować :)jako że ekipa się posypała (szkoła rodzina praca) i jest nas w porywach do gora trzech mam conajmniej jedno miejsce w samochodzie :)email wittman@hoga.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1 Napisano 24 Kwiecień 2009 Share Napisano 24 Kwiecień 2009 Witam,jestem ze Śródmieścia, więc w zasadzie każdy kierunek mi pasuje. Chętnie dołączę do Waszej Kompanii (raczej weekendy).Mój mail: maciek02814@wp.pl.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin mm Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 jak mozna spytaćmilitaria - monety czy tak dla sportu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Jeśli chodzi o mnie, to raczej kolorowe militaria, ale monetami też nie gardzę, zwłaszcza, gdy z militarką słabo.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas1 Napisano 16 Maj 2009 Share Napisano 16 Maj 2009 jak tam panowie. był jakiś wypadzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solider Napisano 12 Czerwiec 2009 Share Napisano 12 Czerwiec 2009 WITAMDZISIAJ JADE NA BIAŁOŁĘKE POKOPAĆ TO SIĘ ZOBACZY CZY SIĘ COŚ TRAFI.POZDRAWIAM... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek1 Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 I trafiło się coś, solider? Też się tam wybieram, jak tylko będzie wolna chwilka. A może jest ktoś zainteresowany wspólnym wypadzikiem? Trzeba tylko zgrać termin.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solider Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 TRAFIŁEM TOPOREK I SAPERKE NA OKOPACH ROSYJSKICH ALE OSTRA KOROZJA JE WZIEŁA... PARE MONETEK TEŻ WPADŁO...POZDRO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LechuWawa Napisano 22 Czerwiec 2009 Share Napisano 22 Czerwiec 2009 HejJak się ktoś organizuje na wykopki w Wawie czy okolicy to niech się dopisuje :-) Może uda się coś zorganizować..Panowie.. Łopaty w dłoń !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 23 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2009 coś kiepsko z naszą organizacją. Wychodzi coś ciekawego w Warszawie? Ja ostatnio przekopuje okolice Lubicza (kujawsko-pomorskie) i okolice Grudziądza.Jak będzie ktoś chciał się zorganizować na wypad w okolice Warszawy to pisać na gg 4045563pozdrawiamEjo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Poniedziałek, wtorek ktoś chętny gdzieś pokopać, tak od rana do popołudnia?Może być jakiś łuseczkowo drobiazgowy wypad, może być militarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Czerwiec 2009 Share Napisano 28 Czerwiec 2009 Można też na jakiś skup złomu skoczyć, popatrzeć co ciekawego mają, jakieś fortyfikacje zwiedzić.Znajdzie się ktoś chętny?Jak cos gg podaje 5539955 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.