szajka Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 i taki rzut na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Zajebisty ;) Gratulejszyns ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 5 Luty 2009 Share Napisano 5 Luty 2009 piekny bo nasz Polski:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rad777 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 PAWEL*STRC ten front to gdzie stał, może pod Janowem? Ale tam za bardzo gąsienicowymi by nie poszaleli ;-)Pzdr dla ziomala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 6 Luty 2009 Autor Share Napisano 6 Luty 2009 hmmm bez urazy chlopaki to nasze odkrycia a nie miejsce godne odwiedzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Aha...Nasze odkrycia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 moniaczki zeszły tydzien plus 1 żetonik na 5 markowka :)wyszła jeszcze rura od panzfausta ale oczywiscie wrocila do gleby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 na stare miejsca zawsze mozna liczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 troche sreberek :) 3 markowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 I już żałuje ze nie pojechałem z tobą Q#$!@ :(.Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 atb22 daj jednom łuske od Pak40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 ja zbieram łuski jak ktos chce oddac smieci pisać na gg 2840237 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 ja zbieram łuski jak ktos chce oddac smieci pisać na gg 2840237 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 Wiesz Paweł on tak tylko specjalne zagadywał wiedział że nikt nie może pojechać i czyści teraz miejscówki a na weekend zaś nic:P I jeszcze cham jeden nie chcę się podzielić he he Niech ma dziecko" na urodziny :].Okop, większość łusek została tak jak na fotce na miejscówce jak będę w okolicy i okoliczni zbieracze złomu nie obcięli miejscówki nie ma sprawy :]. Pozdrawiam atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 3 Marzec 2009 Share Napisano 3 Marzec 2009 atb jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 3 Marzec 2009 Autor Share Napisano 3 Marzec 2009 atb ty prosiaku :P heheh ciezko sie pracuje jak inni maja urlop :D okop chcesz luski od paka nie wysle ci sa stalowe przyjedz z duzym lechem to dostaniesz :) pavel damy rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 szajka i atb22 skąd wy jestescie ja z łomianek pod warszawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 ja chyba pobiłem was wszystkichwczoraj wybralem sie na okopy nad wisłe z wykrywkom za 200zł czarnom z allegro i co wyszło:39 rur od możdzierzy {o niewybuchach nie wspominam } 1 helmik niemiecki ale zły stan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 rury dzis rano sprzedałem na złomie 40 zł wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Okop, ale ty biżneszmen jeszteś. I czorana był wykrywa?Rury łod moździerzy też? Ale moż zabawe! Se choć jednom zostawiłeś aby się czosem w łeb walnąć by zmądrzeć????Złomoiorzu jeden!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 K**** akurat wyłapał urlopa jak mi się ferje skończyły ;) Sreberka gites majonez POZDROOO! ;) A Ty okop lepiej sprzedaj się staremu niemcowi za 40 eryków, lepszy biznes zrobisz, zamiast fanty na złom sprzedawać ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 Co się czepiacie, chłopak zbiera kasę na bilet do szajki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 festunguben to nie są fanty nawet na 100% nie wiem czy to od możdzierza czy jakieś smieci wszystko bylo w okopie w jedenym miejscu z 40 szt. Dlatego to sprzedalem zeby miec na cytuje {szajka- dużego lecha}. nie czepiajcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 4 Marzec 2009 Share Napisano 4 Marzec 2009 http://www.allegro.pl/item562214707_wykrywacz_metali_md_3006_saperka_gratis_extra_cena.html oto link takiego wykrywacza jak moj zbieram na ace 150 jaszcze 300 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 4 Marzec 2009 Autor Share Napisano 4 Marzec 2009 okop zaloz swoj watek ze sprzedaza nie naduzywaj mojej goscinnosci poz szajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.