Skocz do zawartości

szajka atb22

szajka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 318
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Eeee,jakie tam grubo,ode mnie przypadkowe fotki co miałem w kompie.Zebu musiałbyś wpaść z tym adlerem,trzeba zobaczyć na gołe"oko.Starszy miszcz" ma po prostu passę,to tak jak z A.Małyszem ,skakał,skakał i przestał.Konkurs dla wszystkich,nagroda-uścisk dłoni,na foto z lewej wiadomo miecz LW-alpaka,z prawej,kordzik LW-alpaka a pośrodku?Podpowiedź-długość 55cm,pochwa skórzana,okucia alpakowe.

Napisano
naprawdę super trafienia
P.S Koledzy, a co byście powiedzieli na nowy wątek o tej samej tematyce, bo na tym żeby obejrzeć ostatnio dodane zdjęcia trzeba (przynajmniej u mnie) czekać bardzo długo.
pozdrawiam
Napisano
Aliens co do mniania" to ja też nie mam,na szczęście.Same stare foty od kolegów i z muzeum,ale popatrzeć miło no i troszkę tutaj drgnęło bo długo nie było na co popatrzeć,a tak widzisz-jeden przez drugiego pokazują.Pzdr
Napisano
Ja dziś powalczyłem z fasunkiem który odpadł z tego hałera po wyjęciu z gleby.Odleżał swoje,w tym czasie zdążył się skurczyć ale i tak jako tako dał się załorzyć.Stan marny ale zawsze to komplet.pzdr!
Napisano
Nom ALte racja ruszyło i ok :) co do wczytywania wątku nie wiem u mnie trwa to parę sekund ale jeśli naprawdę przeszkadza to po weekendzie się pozmienia :) zdrow i graty dla all :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie