Skocz do zawartości

KOMU KIBICUJECIE w piłką nożną

michal16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Legła Warszawa, Wyszła Kraków i Wyziew Łódź. A tak poważnie, to polski futbol nie istnieje i można pokibicować jedynie drużynom zagranicznym. W moim przypadku- Boca Juniors.
  • Odpowiedzi 113
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Polski futbol istnieje tak jak każdy inny, sądzić inaczej jest dużą naiwnością (oczywiście jeśli masz na myśli korupcję) ;).
pozdrawiam
Napisano
@ laleczkaVTBS1 na te bym pewnie poszedł;)
Legion Komarów vs LKS Rój
Tornado Branica Suchowolska vs Tajfun Waligruchy
Cis Cekcyn vs LKS Lipa
LZS Zimna Wódka vs Chrzciciel Tychy
A na prawdę kopana mało mnie interesuje...
Napisano
Tak się śmiejecie,a ja wolę chodzić na klasowe,bo nisko to nie mają funduszy na kupienie meczu,więc grają jak potrafią. I zawsze jakaś perełkę biorą w końcu do v ligi.
Znałam przypadek,że w C klasie grał piłkarz z czwartoligowego zespołu,ale on był praktycznie sam" na boisku:)
Napisano
Ja kibicuję wszystkim drużynom warszawskim (bez względu na to, w której grają lidze) ze wskazaniem na Legię. No a na świecie tylko Barcelona
P.S.
Gratulacje dla fanów Lecha. Obiektywnie trzeba stwierdzić, że zasłużył na tytuł, bo grał najładniej i najskuteczniej. Ale mam nadzieję, że w następnym sezonie będzie miał w Legii godnego rywala!
Pozdrawiam
Napisano
W naszym kraju STOMIL OLSZTYN. Ze swiata to w każdej lidze komuś kibicuje. Anglia-Arsenal Niemcy-Borusia Dortmund Wlochy-Reggina Hiszpania-F.C. BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale zawsze najwazniejsza jest reprezentacja POLSKI!
Napisano
Widzew i Górnik wrócili z wygnania - Ekstraklasa NASZA :D
Jednocześnie gratuluję widzewiakom ostatniego meczu, kawał dobrego futbolu hehe
Żabole pewno się odegerają w sezonie :D
Pozdrawiam Kurt
Napisano
Brzysko-rol Brzyskorzystewko
Iskra Samoklęski Wielkie
Mebleks Miłobądz
Agari Restal Kulice
Iskierka Śmierdnica
Inter Gnojownica
Husaria Grzędy
LZS Zimna Wódka
Tęcza szropy
Izolator boguchwała
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie