szajka Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 czy ktos zna jakis portal z e bookami na temat drugiej wojny lub scanami dajcie jakis link poz szajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Co Cię interesuje dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 swiety szczególnie militaria ale tez wspomnienia frontowe i ludzi z tego okresu a w sumie nie pogardzę żadną publikacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 co do bronii, umundurowania etc. mogę pomóc namierzyć, kiedyś namierzyłem nawet francuskojęzyczne PDF'y działań napoleona(kampania 1812-powinna Cię szczególnie zainteresować-wszak nasze rejony:), jakies tam mapy działań mam z Iwś, ale niestety większość to P2P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 na p2p jest od groma książek wszelkiej maści, wystarczy wejść i wpisać to czego szukamy :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp8oob Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Spróbuj tutajhttp://www.aeronautics.ru/literature.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizeh Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Jeśli czytasz po angielsku wpisz sobie w jakiś p2p hasło Osprey" - czytanek militarnych do bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.