karpik Napisano 14 Październik 2008 Autor Napisano 14 Październik 2008 Jak w temacie. Na górze na pewno SIL.Pozdrawiam.
karpik Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 Nie znalazłem szefie podobnej(niemieckiej) tekstury. Przestaje widzieć w tym łacine. Niech będą wikingowie:)W końcu znad morza:)
kopijnik2 Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 owe zdjęcie" - daje inną identyfikację znaków ...poprzednie dywagacje wymagają korekty...pewnik - jedna runa
senectus Napisano 16 Październik 2008 Napisano 16 Październik 2008 kopijnik zgadzam sie z toba,ale wydaje mi sie ze w stosunku do chrystusa,jesli jest to tekst lacinski,uzyto by slowa dominu,domini a nie sir
kopijnik2 Napisano 16 Październik 2008 Napisano 16 Październik 2008 ostrożny z tym SIRem (Panem)jestem - za słabo czuję znaczenia - użycia...które zmieniały się...znaki- wyrazy*Sir - nic nie da się inaczej wykombinować, przykłady w linkach...#inri(?)# drugie i" ze znakiem zapytania" mogą tworzyć coś - czego jeszcze nie znamy... i oczywiście interpretacja znaczenia run - czy wyróżnik tekstu czy s"*Yaur - Yavr - najbardziej prawdopodobny zapisinalternatywa - Yaul'in - kwadracik (łączony jako część ") - ma nieco inną formę - być może o funkcji apostrofu...
Pytanie
karpik
Jak w temacie. Na górze na pewno SIL.
Pozdrawiam.
55 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.