skiter3 Napisano 11 Październik 2008 Autor Share Napisano 11 Październik 2008 bandziorom z UPA mówimy NIE !!!!!przyjdzie taki czas, że i odbędzie się INSCENIZACJA walk polsko - ukraińskich 1944-1947 !!!!ludność dowie się jaka była prawda !!!!królewska ziemia sanocka i przemyska WOLNA od nacjonalizmu ukraińskigo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Ja pier......... GDZIE JEST MODERATOR ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiter3 Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Oświadczam iż padłem ofiarą niewyobrażalnie głupiego dowcipu" ze strony moich kolegów".Nigdy nie prowadziłem żadnej kampani nawołującej do jakiejkolwiek nienawiści, a umieszczony post z całą odpowiedzialnością nie jest mojego autorstwa.Moderatorów bardzo proszę o zamknięcie i usunięcie tego wątku.Skiter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmiazga Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Zanim moderator usunie ten wątek (popieram!) warto przypomnieć, że makabryczne zdjęcie z pierwszego wpisu nie zostało zrobione na kresach, a pod Łodzią w okresie międzywojennym. Jeśli dobrze pamiętam ten artykuł to jest to zdjęcie z akt policyjnych dotyczacych zamordowania dzieci przez ich matakę pozbawioną środków do życia i mająca problemy psychiczne. Matka sama zgłosiła się na policje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Nie ma takiej możliwości że ktoś sobie napisze że to nie jego ręka i sprawa załatwiona.Dopóki nie zostanie to wyjaśnione skiter i jego kolejne wcielenia automatycznie będą ścigane i otrzymają bana.ps. Dzisiaj wyjeżdzam i wracam za tydzień. Masz skiter dosyć czasu na wyjaśnienie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.