Skocz do zawartości

w końcu naszedł czas

skiter3

Rekomendowane odpowiedzi

Oświadczam iż padłem ofiarą niewyobrażalnie głupiego dowcipu" ze strony moich kolegów".
Nigdy nie prowadziłem żadnej kampani nawołującej do jakiejkolwiek nienawiści, a umieszczony post z całą odpowiedzialnością nie jest mojego autorstwa.

Moderatorów bardzo proszę o zamknięcie i usunięcie tego wątku.

Skiter

Zanim moderator usunie ten wątek (popieram!) warto przypomnieć, że makabryczne zdjęcie z pierwszego wpisu nie zostało zrobione na kresach, a pod Łodzią w okresie międzywojennym. Jeśli dobrze pamiętam ten artykuł to jest to zdjęcie z akt policyjnych dotyczacych zamordowania dzieci przez ich matakę pozbawioną środków do życia i mająca problemy psychiczne. Matka sama zgłosiła się na policje.

Nie ma takiej możliwości że ktoś sobie napisze że to nie jego ręka i sprawa załatwiona.

Dopóki nie zostanie to wyjaśnione skiter i jego kolejne wcielenia automatycznie będą ścigane i otrzymają bana.

ps. Dzisiaj wyjeżdzam i wracam za tydzień. Masz skiter dosyć czasu na wyjaśnienie sprawy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie