abiszaj Napisano 11 Październik 2008 Autor Share Napisano 11 Październik 2008 ostatnio wpadł mi w ręce, tylko do końca nie wiem co to jest,z góry dzięki za każde info. czy to pospolita moneta? średnica ok 15mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abiszaj Napisano 11 Październik 2008 Autor Share Napisano 11 Październik 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Tak, mnie też interesuje ta moneta byłbym rad gdyby ktoś coś o niej napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abiszaj Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Kolego Sir jeśli masz podobną zarzuć jakąś fotką dla porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Denar Rudolfa II, Węgry.zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.