rabat Napisano 7 Październik 2008 Autor Napisano 7 Październik 2008 mam zamiar kupić wykrywke na militerkę. proponuje wpisanie 3 wykrywek od najlepszej według was na militarkę bo czytając wszystkie te posty się pogubiłem jeden pisze że soveregin gt to tylko na drobnice a inny że militarka. ten ranking ma ułatwić wybór po porównaniu innym poszukiwaczą .123jak nie macie pmysłu na 3 punkty to piszcie mniej lub więcej
panzerkpfw Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 na pewno pierwsze miejsca dla sovereign GT i Rutusa proximy - to podobne w osiągach wykrywki
Saper93 Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 1-gti 2500 i salamndra2-smetek3-jakies inne polskie wynalazki typu: ultra 1/2, mastery itp. Pozdr!
rabat Napisano 7 Październik 2008 Autor Napisano 7 Październik 2008 to znaczy że w sovereginie gt jest ustawienie typowe nam militarkę?? jak tak to jak głęboko on złapie np. hełm
panzerkpfw Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Odwołuję kolegów do tego wątku http://www.odkrywca.pl/suvergin-gt-wymiana-doswiadczen,485542.html#485542 zdjęcia dołków mówią wszystko :) co do gti-z tego co kojarzę to ten sprzęt jednak mimo wszystko jest monetkowy bardziej niż militarkowy. A salamandra? tu nie mam zdania.uważam, że 1-sovereign2-proxima3-smetekale to oczywiście tylko takie moje przemyślenie, bo przecież nikt nie jest w stanie ocenić który jest lepszy, bo wykrywki są do siebie bardzo podobne ;) no i pamiętajmy - nie tylko zasięg się liczy, bo bez PORZĄDNEJ! dyskryminacji ani rusz!pozdr
ARKADIO.IE Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 C.scope1220xd ( na monety i militarkę kolorową)-statyk,bdb dyskryminacjapozdrawiam
havir Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 panzerkpfw piszesz sovereign GT i Rutusa proximy - to podobne w osiągach wykrywki"potem piszesz Odwołuję kolegów do tego wątku http://www.odkrywca.pl/suvergin-gt-wymiana-doswiadczen,485542.html#485542 zdjęcia dołków mówią wszystko :)"ja tylko skromny niedowiarek jestem. zapodaj zatem link lub foto dolkow po proximie.co do 1 2 3 to sie nie wypowiem. mialem w zyciu tylko trzy wykrywi. zawsze zmienia sie na lepsze wiec moge polecic tylko jeden - moj ostatni. pozder.
grzech Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 Witam Znowu jakiś ciekawy temat. Rabat nie wiem co klasyfikujesz do rzekomej militarki czy jes to: orzełek od czapki,guzik od munduru,łuska,klamerka,kawałek łyżki bo to ujrzałem na zdjęciach czy: bagnet,hełm,szabla,mauser itp.Jeżeli to drugie to mam dla ciebie takie propozycje 1.Salamandra,Bartek,Hs-3,Whites 5900di pro pluspozdr.
rabat Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 oczywiście że to drugie. no o whitesie 5900di pro plus nie myślałem. latałeś na nim?? jakie ma zasięgi na np.hełm
thomson Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 Grzechu mam do ciebie pytanko Co ma wieksze zasiegi - Salamandra czy White 5900di pro...??
rabat Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 no właśnie bo ostatnio wiele osób kupuje i wypowiada się dobrze o salamandrze i nie wiem co brać.
Saper93 Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 Spotkałem kiedyś kolesia z gti-2500. Mowił że jego pioerwszym sprzetem był jakiś PI z wrocławia czy tam z myszkowa. Mowił że ładnie łapał i głeboko ale nie miał dyskrymy. Wiec kupił sobie smetka, bo go tak wychwalano ze na małej cewce lapie hełm z 120cm. Powiedział ze to gówno prawda" max 80cm. Potem zaiwestował w GTI i mowi ze chwyta jak ten PI i ma super dyskryme. Wracajac do minelaba. Soverign i GTI maja podobne zasiegi lecz minelab odchodzi bardziej w strone monetek, a gti w strone militarki. No i tu grzech" wspomniał o bartku. Nad nim tez pomyśl. POzdrawiam!
rabat Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 nie no ja myślałem raczej nad sovereginem gt lub whites 5900di pro. co myślicie o takim wyborze cze whitesem pokopie też kolorek ale bardziej militarka mnie interesuje.
panzerkpfw Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 O proximie jest cicho bo nikt nie narzeka, a wszyscy się już wypowiedzieli co do jego osiągów! poza tym to po co kupować takiego GTI, skoro można mieć wykrywkę o bardzo zbliżonych osiągach za pol ceny! 1480 zł!Rabat - jeśli chcesz militarkę kopać to bierz sovereigna, on da rade i na monetki a co do militarki to nie trzeba komentowac! super maszynka!
rabat Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 no znam mniej więcej możliwości soveregina ale whites jest trochę tańszy więc prosze o porównanie możliwości tych wykrywaczy. bo nie śpie na kasie więc chciałbym czy wiedzieć
rabat Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 nie dokończyłem; chciałbym wiedzieć czy za mniejsze pieniądze mogę kupić whitesa o podobnych osiągach do soveregina
grzech Napisano 8 Październik 2008 Napisano 8 Październik 2008 Witam ponownie Rabat z whitesem nie chodziłem sam poszukuje tego wykrywacza ale budżet skromny i narazie na te ceny z aledrogo mnie nie stać. Miałem możliwość obejrzenia go w terenie i pozytywnie mnie zaskoczył.Jest to jeden z tych wykrywaczy jak piszą ludzie uniwersalnych czyli tryb pracy statyczny i dynamiczny. Jeśli ma być dobry zasięg w statyku konieczna cewka 38cm jeśli praca w dynamiku to z cewką 25 bądż 24cm już nie pamiętam.Thomson porównując zasięgi w trybie pracy statycznym whitesa i salamandry w rodzaju pracy G nadal obstaje przy salamandrze.pozdr.
rabat Napisano 8 Październik 2008 Autor Napisano 8 Październik 2008 przepraszam ale pomieszały mi się wykrywki chodzi o White's 3900 D PRO Plus - cewka 24 cm co o nim myślicie jako militarkowiec?? jakie zasięgi itp.
rabat Napisano 10 Październik 2008 Autor Napisano 10 Październik 2008 ponawiam pytanie co myślicie o whitesie 3900 D pro plus?? czy nadaje sie na militarkę
seeker Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 Tu możesz sobie porównać 3900 do takiego np. 5900: http://wwwdark.w.interia.pl/testy.htm#w3900Ten drugi z większą cewką, jest też bardziej uniwersalny. Ogólnie polecam.Pzdr
rabat Napisano 10 Październik 2008 Autor Napisano 10 Październik 2008 no to zostaje mi brać tylko soveregina gt. dzięki za podpowiedzi. może ten wątek pomoże innym poszukiwaczą .
rabat Napisano 10 Październik 2008 Autor Napisano 10 Październik 2008 wiem ale to dopiero za jakiś miesiąc. i na raty bo nie mam na tyle
8total4 Napisano 14 Październik 2008 Napisano 14 Październik 2008 1. Fisher F752. Nowak V.53. Rutus Solarispozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.