poloch Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 farba zewnetrzna wtórna chodzi mi o farbe pod nią czyli ta niebiesko-szara co o niej sądzicie
sebol13 Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Witam!Tu masz zdjęcie mojego wz.31 z huty ludwików :)Niektóre posiadały tabliczkę z nazwą a niektóre były malowane jak mój:)A może ta szara farba jest na zielonej?pozdrawiam:) fajny stan zachowania!!!
poloch Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 farba zewnetrzna wtórna chodzi mi o farbe pod nią czyli ta niebiesko-szara co o niej sądzicie
acer Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Dziwne - przemalowywany egzemplarz ? Widoczny niebiesko-szary kolor na dnie hełmu był właściwy OPL a nie WPW normalnym egemplarzu powinna być chyba pieczątka tuszowa Ludwików" na dnie dzwona.Trudno mi powiedzieć czy oryginał, w każdym razie nietypowy egzemplarz.
pomsee Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Piękny wz. 31 z oryginalnym fasunkiem niestety zamalowane oznakowanie producenta - Huty Ludwików. Czy ma nit odbioru?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 10:19 07-10-2008
kowalinho Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Pomsee - trzecia fotka, widać wyraźnie mosiężny nit kontrolny , wygląda chyba na S 1".
Pytanie
poloch
farba zewnetrzna wtórna chodzi mi o farbe pod nią czyli ta niebiesko-szara co o niej sądzicie
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.