Sturmgeschutz Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 Witam Państwa .Możecie napisać coś o tym przedmiocie .posiada on napis Triumph i niemiecką sugnaturę D.R.G.M taka sama jak na manierkach Afrika korps.Jaki motocykl miał ja na stanie itd?
Catadero Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Gdyby oliwiarka była wyprodukowana przez TWN miałaby taką stylizację napisu.C.
esterendensen Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Tabliczka znamionowa z niemieckiego motocykla Triumph
Hansdekawka Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Triumph, to nie tylko motocykle, to też rowery, maszyny do szycia, maszyny do pisania. I do wszystkich tych urządzeń takiej oliwiarki użyć można.
Sturmgeschutz Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 Moze jakieś zdjęcia z epoki ktoś posiada .
Sturmgeschutz Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 Witam Państwa .Możecie napisać coś o tym przedmiocie .posiada on napis Triumph i niemiecką sugnaturę D.R.G.M taka sama jak na manierkach Afrika korps.Jaki motocykl miał ja na stanie itd?
Pytanie
Sturmgeschutz
Witam Państwa .Możecie napisać coś o tym przedmiocie .posiada on napis Triumph i niemiecką sugnaturę D.R.G.M taka sama jak na manierkach Afrika korps.Jaki motocykl miał ja na stanie itd?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.