dzieci3 Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Witam,czy ktoś z forumowiczów pamięta z lat chyba 1969-72 serialPodziemny front".Jak sięgam pamięcią to był jeden jedyny raz pokazany w TVP i od tamtej pory wznawiany nie był.Pytałem redakcję Kino Polska kiedy ew.będzie licencja na emisję-niestety nie potrafili odpowiedzieć,może w 2009,ale nic pewnego.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 Ja pamiętam jak przez mgłę. Przypominam sobie, że grał Friedman. To było o baonie AL im. Czwartaków".Oprócz odcinków w TV ukazywały sie tez komiksy (podobnie ja k z Klossem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 jest taki komiks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 5 sekund szukaniahttp://www.filmpolski.pl/fp/index.php/124611 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viking35 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Mogli by to pokazac w Kino Polska a nie non stop to samo ,lubie sobie popatrzec na tą PRL-owską propagandę a najlepiej się bawię na polskich kronikach filmowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 27 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Odgrzewanie...jeśli ktoś ma ochotę to tutajhttp://www.youtube.com/watch?v=1y9GKq7Yx6A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 Chyba z rok temu serial prezentowała TVP Kultura, nagrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Puszczali przez ostatnie tygodnie na TVP Historia, na szczęście z komentarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 28 Kwiecień 2012 Share Napisano 28 Kwiecień 2012 No właśnie na nieszczęście :)Na szczęście Dziennik Telewizyjny na TV Historia jest puszczany bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 28 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2012 Komentarz był dla kogo?Kol.yorik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.