kopijnik2 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 konstruktywnie to proponuję wykonać odmę...
traper6 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Ja Ci już coś zaproponowalem, w swoim ostatnim poście.
NEPTUNAK Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Czy będziemy pleść głupoty, czy nawet wymyślimy coś super zaje... ustawę!!! Nic to nie da. Nie nie jestem pesymistą, ale zadam jedno proste pytanie:- czy jesteście w stanie zebrać 100 000 podpisów pod projektem??_ lub ma ktoś ojca, wujka czy kogoś kto jest posłem i może mieć wpływ na to aby popchnąć ja pod obrady sejmu?- i czy byli byśmy na tyle silni aby pokonać niechęć i lobby archeologów i muzealników??ps: co do liczby podpisów nie jestem pewny więc proszę nie łapać za słówka
zancus Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Ten problem był już na forum, ale chętnych jest niestety tylko kilku, reszta woli się wypróżniać". Środowisko jest zbyt zastraszone i niespójne na to aby porywać się na zmianę prawa. Można w zupełnie inny sposób wpływać na rzeczywistość. Ale przecież Was to nie interesuje, Wy wolicie narzekać. Jak sie sami nie wyzwolicie, to do końca Świata pozostaniecie niewolnikami.traper6: napisałem Ci na priva, może Cię to zainteresuje.
traper6 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Gdybyś był kobietą to bym mógł Cię łapać za co innego...Ale tak na poważnie.Jak wiesz Ustawa o broni i amunicji pozwala posiadać legalnie broń wyprodukowaną do roku 1850.158 lat temu to nie był zabytek muzealny, tylko narzędzie walki które zadawało wtedy śmierć i cierpienie. Nikt nie zbieral wtedy (i później) 100 000 podpisów, abyś mógł to w tej chwili legalnie trzymać na przysłowiowej ścianie.Zrobił to czas i postęp techniki.
kopijnik2 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Rozumiem...Mesjanizm - oraz - Wodzu prowadź...___________________Podaj choć jedną nazwę - swojej kolekcjia dowiesz się - (zapewne), że z powodu niekompletności - nie podlega definicji kolekcji"...
dect Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Gdzie jest mod? Watek juz od pierwszego wpisu nie na temat...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.