Zwierzu Napisano 23 Październik 2008 Share Napisano 23 Październik 2008 No fakt.Trzeba dymac az pod Łódz...Ale warto ;)A odnosnie Tygrysa" to byłem tydzien temu ale właz zamknięty.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 25 Październik 2008 Autor Share Napisano 25 Październik 2008 Być może w okolicach 11 listopada na wieży Tygrysa powiewać będzie wiadoma flaga :))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 Siemka !Ktokolwiek z Was ma mój numer GG niech się do mnie odezwie (z podpisem:) bo straciłem wszystkie kontakty...Pozdro Wielkie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Z pasa CK-Armii tylko tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 orzeł wz.19 też zmasakrowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Pozdrowienia dla Zwierza, co go na dziedzincu dzis spotkalismy ;) Wyszlo cos potem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 A Wam co wyszło? :) Zwierzu widzę działa ciągle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 nam? Kot w worku i kilogram bananów ;) Nic ciekawego... wycior koralikowy do mauska. Ogolnie miejscowka juz wypalona, ale i tak przejazdem bylismy, wiec nie zaszkodzilo sprawdzic :) To teraz pod LDZ sie zapuszczacie na 1 wojenke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 Zwierzu gdzieś tam śmiga, ale na '45, ja prawie wyłącznie pola oraz 1939 i I w.ś. w mojej okolicy - 45 r. odpuściłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 Pozdro kloki :)Miło było Ciebie i Was poznac.Nie wiem jakim cudem o tej porze ale znalazłem trzy podgrzybki i zrobiłem sobie jajecznice:)A tak powaznie to zwinelismy sie pare minut po Was.Starczyło juz bo siedzielismy w lesie od samiuśkiego rana.Bjar!Cos cięzko trafic Tygrysa...:(Nie masz jakis newsów od Niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 No nie mam kontaktu. A Ty co się nie odzywasz nic? Kopiesz coś czy lipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 12 Listopad 2008 Share Napisano 12 Listopad 2008 A jak myslisz Bjar?Kope,kope...Ten mój badziwiak sie znowu schrzanił i nie mam jak fotek wstawic.Troche kolorowego złomu" wyszło :)Ale z rzeczy najbardziej nas interesujących czyli Gren.Rgt.:) jak na razie lipa.Nadganiam odznakami.:)Mielismy popijawe zrobic na R.?Myslimy co przed Sylwkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Podejrzewam, że Tygrys" narazie się nie pojawi... za zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 19 Listopad 2008 Share Napisano 19 Listopad 2008 Bede wkrotce na R. to zajrze do Niego.Moze sie pojawił.A jak tak to sklep blisko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 I jak w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 W terenie wporzo :)Po krotkotrwałej zimie walczymy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Walczycie? To z kim latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 4 Grudzień 2008 Share Napisano 4 Grudzień 2008 Z T.K najczęsciej.Ale zdarza sie tez ze z innymi ziomalami z naszych okolic.A i z ubylcami" fajnie sie kopie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 5 Grudzień 2008 Share Napisano 5 Grudzień 2008 BjarŁapiesz sie na wypadzik jak za dobrych,starych czasów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Zyjecie HiWisy obczyżniane? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Przelotem bywam tylko w MG, może jakoś między Świętami, a Sylwestrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 11 Grudzień 2008 Share Napisano 11 Grudzień 2008 Pasi Bjar.Zgadamy sie.Ja własnie wróciłem z lasu i wyszło jakies dziwne mosięzne serce i duzy kawał czegos(?).Luknij na identyfikacje.Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 11 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2008 Siemka Ekipa !U mnie wszystko O.K Właśnie wróciłem z Karaibów-dokładnie z Dominikany-było zajebiście.Nawet pomimo tego,że nie miałem ze sobą wykrywki :)Pozdrawiam serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.