Zwierzu Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 I apel do Franka 164.ODEZWIJ SIĘ!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Zwierzu - http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/dsc00715.jpg - wiesz że to orzeł wz.52 LWP? ;)Co nowego w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Kurica" z 11 września... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 wyszła po ciemku - dobrze, że nie pieprznąłem jej w krzaki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 druga - tak że nie jest źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 Gratulacje Panowie !Nie wychodzi jakiś wrzesień" ?Pozdro & Narx ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 Acha...nie chodzi mi tu o groszkowane guziki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 siemamiło znów spotkac sie w starym gronie (szkoda ze tylko wirtualnie) ale lepsze to niz nic. u mnie fantow jak na lekarstwo choc miejscowki teoretycznie sa niezle to pustka nawet kapsli tu nie maja :)chyba jak szkot monete zgubil to cała wies szukala;/ bo wychodza jak na lekarstwo a stany ze wzgledu na dobra i bogato nawozona ziemie raczej nedzne. ech nic to kluteczke se fajna znalazlem :)miedziana ale nie wiem z jakiego okresu. jak umyje wrzuce fotke. pozdrawiam serdecznie i połamcie saperki narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Na Wrześniu" byłem tylko raz - 3 dni, ale to Marcin wiesz. Bez rewelacji, ale jak to na Wrześniu" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 A szukacie jeszcze czasami na waszym słynnym Ruskim Brodzie? Wychodzi tam jeszcze cokolwiek? Pytam z czystej i bezinteresownej ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Ja byłem ostatnio dwa lata temu - porobić zdjęcia. 1945 r. już ostatecznie odpuściłem eksploracyjnie - wolę pola i I Wojnę no i Wrzesień oczywiście. Coś tam jeszcze podobno wychodzi, ale to nie te czasy jak koledzy wracali z lasu z kilkoma niemieckimi odznaczeniami...pozdro Daniel! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Również pozdrawiam. Wasz dawny wątek o Ruskim Brodzie + strona internetowa przeszły już chyba do klasyki polskiej eksploracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Najważniejsze, że udało się dopisać do odnajdywanych w lasach gratów historię... Kiedyś wiedziało się tylko, że ...w tym lesie Niemcy siedzieli..." - teraz wiadomo gdzie znajdowali się żołnierze z poszczególnych pododdziałów.A stronka umarła śmiercią naturalną" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 To były czasy...Bjar-pamiętasz pogłoski o rzekomych fotach z kotła" ? Może kiedyś się do nich dotrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Oj czasy były...Ale cóz..Trzeba szukac dalej w innych miejscach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 I wczoraj byłem z kumplem.Jazda terenówą po odstępach leśnych z przerwami na szukanie.I takie cos wyszło...Stany super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Z tyłu jeszcze widoczne resztki kopert w które były zapakowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Obok było pare monet,myslałem ze same fenisie ale dzis rano patrze a tu moneta ze słowackim lwem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 I jeszcze pare tygodni temu wyszło jeszcze jedno srebro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 A pewnego dnia zadzwonił do mnie Franek 164 będący chwilowo w Polsce.Zwolniłem sie pare godzin z pracy,szybki wypad z nim i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Dwa tygodnie temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 A to trafienie miało miejsce w przeszłym sezonie ale nie sposób pominąc.6 wybitych blach w jednym miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 :(Reszta nie chce wejśc...Wyskakuje mi ze rozmiar zdjęcia przekracza 120 kb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.