bjar_1 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Zwierzu - http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum23/dsc00715.jpg - wiesz że to orzeł wz.52 LWP? ;)Co nowego w terenie?
bjar_1 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 wyszła po ciemku - dobrze, że nie pieprznąłem jej w krzaki ;)
Martino Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 Gratulacje Panowie !Nie wychodzi jakiś wrzesień" ?Pozdro & Narx !
Martino Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 Acha...nie chodzi mi tu o groszkowane guziki :)
franek164 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 siemamiło znów spotkac sie w starym gronie (szkoda ze tylko wirtualnie) ale lepsze to niz nic. u mnie fantow jak na lekarstwo choc miejscowki teoretycznie sa niezle to pustka nawet kapsli tu nie maja :)chyba jak szkot monete zgubil to cała wies szukala;/ bo wychodza jak na lekarstwo a stany ze wzgledu na dobra i bogato nawozona ziemie raczej nedzne. ech nic to kluteczke se fajna znalazlem :)miedziana ale nie wiem z jakiego okresu. jak umyje wrzuce fotke. pozdrawiam serdecznie i połamcie saperki narka
bjar_1 Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Na Wrześniu" byłem tylko raz - 3 dni, ale to Marcin wiesz. Bez rewelacji, ale jak to na Wrześniu" ;)
danieloff Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 A szukacie jeszcze czasami na waszym słynnym Ruskim Brodzie? Wychodzi tam jeszcze cokolwiek? Pytam z czystej i bezinteresownej ciekawości.
bjar_1 Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Ja byłem ostatnio dwa lata temu - porobić zdjęcia. 1945 r. już ostatecznie odpuściłem eksploracyjnie - wolę pola i I Wojnę no i Wrzesień oczywiście. Coś tam jeszcze podobno wychodzi, ale to nie te czasy jak koledzy wracali z lasu z kilkoma niemieckimi odznaczeniami...pozdro Daniel!
danieloff Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Również pozdrawiam. Wasz dawny wątek o Ruskim Brodzie + strona internetowa przeszły już chyba do klasyki polskiej eksploracji.
bjar_1 Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Najważniejsze, że udało się dopisać do odnajdywanych w lasach gratów historię... Kiedyś wiedziało się tylko, że ...w tym lesie Niemcy siedzieli..." - teraz wiadomo gdzie znajdowali się żołnierze z poszczególnych pododdziałów.A stronka umarła śmiercią naturalną" ;)
Martino Napisano 2 Październik 2008 Autor Napisano 2 Październik 2008 To były czasy...Bjar-pamiętasz pogłoski o rzekomych fotach z kotła" ? Może kiedyś się do nich dotrze...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Oj czasy były...Ale cóz..Trzeba szukac dalej w innych miejscach :)
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 I wczoraj byłem z kumplem.Jazda terenówą po odstępach leśnych z przerwami na szukanie.I takie cos wyszło...Stany super.
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Z tyłu jeszcze widoczne resztki kopert w które były zapakowane.
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Obok było pare monet,myslałem ze same fenisie ale dzis rano patrze a tu moneta ze słowackim lwem...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 I jeszcze pare tygodni temu wyszło jeszcze jedno srebro.
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 A pewnego dnia zadzwonił do mnie Franek 164 będący chwilowo w Polsce.Zwolniłem sie pare godzin z pracy,szybki wypad z nim i...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 A to trafienie miało miejsce w przeszłym sezonie ale nie sposób pominąc.6 wybitych blach w jednym miejscu...
Zwierzu Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 :(Reszta nie chce wejśc...Wyskakuje mi ze rozmiar zdjęcia przekracza 120 kb...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.