Skocz do zawartości

MLO TV - elewizja" dla poszukiwaczy

Martino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Wszystkich !

Ostatnio natknąłem się na taką oto stronę: http://www.mlotv.com/

Szczególnie polecam serię filmów z cyklu Hidden Treasure"
realizowaną przez BBC Learning.

Jest tam dużo filmików z poszukiwań,testy wykrywek i inne.
Strona jest co prawda w języku angielskim ale myślę,że warto na nią zajrzeć.

Największą frajdę będą mieć posiadacze wykrywaczy jednej z zagranicznych firm...

P.S Niczego nie miałem zamiaru reklamować ani sprzedawać.

Pozdrawiam serdecznie !

_Marcin
Napisano
Pomysł super-trzeba tylko znaleźć kogoś kto by się tym zajął.

Jest już trochę polskich filmików z wykopków w sieci-trzeba by je teraz zebrać razem i umieścić na Naszej Stronie".

Było by kapitalnie gdyby na np. Odkrywca TV" można było obejrzeć wszystkie archiwalne odcinki takich programów jak Było,nie minęło",Sensacje XX wieku",Rewizja nadzwyczajna"
i inne.
Napisano
stedke-to przecież od nas zależy czym chcemy się podzielić"...

Witaj Zwierzu-chyba czas odświeżyć wątek na Spotkaniach i Integracji...:)

Pozdrawiam serdecznie !
Napisano
Domene odkrywca.tv mamy od prawie roku.

Pomysl na TV jest, kasa jest, sprzet Full HD jest, montazysta jest, zaplecze jest, brakuje osoby ktora to pociagnie i zorganizuje od podstaw cala TV.

Do dyspozycji mamy robot podwodny ROV, kamera na gasienicach, caly system kamer do poszukiwan i transmisji on-line, kamere do odwiertow, georadar, samochody terenowe, wszelki sprzet.

Poszukiwani rowniez opiekunowie do Odkrywcy, Gazety Rycerskiej, Ligii Historycznej, TV Odkrywcy, lokalni reporterzy, operatorzy kamer z wlasnym sprzetem, osoby do grupy poszukiwawczej...

Wszystko fajnie ino ludzi brak :(
Napisano
Myślę,że współpraca takich znawców tematu jak Wojtek Stojak,Ryszard Wójcik czy Adam Sikorski (kolejność przypadkowa)byłaby bardzo pomocna.
Może komuś kto Ich zna uda się tematem zainteresować...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie