robert 88 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 ale gościa poj.bało z tym watkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz09 Napisano 30 Wrzesień 2008 Share Napisano 30 Wrzesień 2008 ale móżdzek :) radziu walnij niemca w hełm i pod kołderkę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 http://www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/pap/artykul/rosja;ukradl;most;i;sprzedal;go;na;zlom,231,0,262375.html#http://www.pardon.pl/artykul/3407/mistrzostwo_swiata_w_zlomiarstwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Cudze chwalicie-swego nie znacie". :-)Znane mi są przynajmniej dwa przypadki kradzieży mostów w Polsce.Na poligonie, bodaj w Drawsku, most przeprawowy budowany z gotowych elementów przez brytyjskich saperów około tygodnia asi" rozebrali w jedna noc i sprzedali tak skutecznie, że nie znaleziono ani złomiarzy ani kupca.Wcześniej, gdzieś na białostocczyźnie zniknął most przez rzekę, w lesie. Nie udało się ustalić kiedy, wiadomo jedynie, że w okresie zimowym.Można jeszcze dodać lokomotywę, odstawioną do remontu, rozebraną ok. 2 lata temu na gdyńskiej bocznicy przez złomiarzy tak, że pozostały tylko najcięższe elementy-podwozie na kołach.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 a ja panowie nie mam nic przeciwko -bo jak jestem na złomie to chociaż trafie to co sprzedali -a tak w życiu bym do nich do domów i zagród nie trafił -do hut szło idzie i będzie szło i nic na to nie poradzimy -no chyba że zaczniecie odwiedzać systematycznie złomowiska -pozdro :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 Ja bym od razu kupił ze złomu takie cuda jak lufy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Huk zas podlamal polowe forum - taka lufa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sullen Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 może ktoś wie od czego ta słomka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 105 ka -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 odkręcony hamulec –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.