latający holender Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 http://www.onephoto.net/info.php3?id=539979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 najlepszy: wy sie śmiejecie ,ale facet zarobi sobie na dobre wakacje dzięki temu badylowi z kółkiem na końcu ;]"Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 ja tez sie ciekawych rzeczy nasluchalem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 No ten badyl z kółkiem na końcu to fajny jest:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svensson Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Widzę,że komentarze ogólnie pozytywne :).Z własnego doświadczenia wiem ,że najgorsze co może spotkać człowieka na plaży,to wycieczka bądż kolonia.TRAGEDIA !!!!Natomiast bawią mnie do łez ,ludzie którzy pytają się czy dużo bursztynu znajduje się przy pomocy tej maszyny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2008 A mnie zainteresowała statystyka.Na 23 posty tylko jeden trafił się legalista.Pewnikiem jest przekonany że te kapsle z plaży to z epoki brązu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svensson Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 tia legalista,a niedaj Boże społecznik i kłopoty gotowe...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 24 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2008 ..dałbym takiemu kijek do nabijania śmieci i a przód" !Chce się wykazać prospołecznie to proszę bardzo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.