huk 100 Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Dobrze MK skoro tam mówisz to będziemy uważali :):) –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Niekoniecznie jest to klamra zastępcza, mi to wygląda na samoróbkę. Też kiedyś coś podobnego trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 ewidentnie widać że to nie jest produkcja seryjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 skoro tak Gutek twierdzisz to ok. toz. że chłopi sobie robili klamerki tego samego wzoru lub podobne ? :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Kurcze, dałem ciała. Zapomniałem Wam powiedzieć i pokazać, że pod tą mosiężną klamrą był taki mały haczyk, zaczep - nie wiem jak, to nazwać. To, jak będę robił małą wystawę, to jak mam tę klamrę podpisać, bo w tym momencie trochę zgłupiałem i już sam nie wiem...Może być np. tak: osyjska mosiężna klamra zastępcza"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Sygnał taki niewielki jak niewielkie okazało się znalezisko. Przez głowę przeszła mi myśl, że może ta mosiężna szlufka, to z kompletu od mojej klamerki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Po wymyciu w potoczku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 I to by było na tyle. Wprawdzie sygnały się jeszcze zdarzały, ale pojawiały się albo łuski, albo amo. A nas czekało jeszcze długie zejście i droga powrotna do domu...Cóż, Panowie, pewnie powiecie, że fanty takie sobie, ale co jeszcze można wyciągnąć" z tej biednej, przeoranej na wszystkie strony ziemi? Zresztą, czy w tym wszystkim musi tylko chodzić o fanty? Czasem ważniejszy jest ten dreszczyk emocji w oczekiwaniu na to, co się pokaże w ziemi, a czasem po prostu wspaniała wycieczka, cudowne widoki i ... te chwile z żoną sam na sam gdzieś tam daleko w górach - bezcenne!Pozdrawiamszczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Brawo Szczepciu.To ostatnie co napisałes powinno podac cały sens poszukiwan.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barto12 Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Siema to zdradź gdzie szukałeś to pierwsze zdęcie to rynek w bardeowie:p to co słowacka strona doliny smierci ??? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 W ramach relaksu i odpoczynku od ostatnich stresujących spraw związanych ze stugiem wyskoczyłem z kumplem na krótki odpoczynek w nasze piękne południowo - wschodnie góry. A co mi się na spacerku trafiło, to prezentuję Wam małą galeryjkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 I kolejna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 10 metrów dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 I jeszcze jakieś pierdułki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 Trafiłem na takie miejsce, że tego było mnóstwo, ale co to takiego, to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.