Wielka PL Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 Witam dzis wyszlo takie oto cudo,tylko niemam pojecia co to moze byc,moze drodzy koledzy i kolezanki pomoga : )
Wielka PL Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 coraz rzadszy ze względu na wprowadzenie ciupag made in china" -oki wy jestescie madrzejsi zwracam Honor,jak by bylo inaczej to bym niedawal w tego w dziale ID,rozumiem coraz rzadszy chlam dla turystow zaj.......
Catadero Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 Po prostu dzisiaj już niewiele osób chce kupować takie pamiątki. Wystarczają fotki z cyfrówki i w kompie. Za PRL-u taka wisząca na ścianie ciupaga, drewniane talerze z Bułgarii czy porcelit z NRD wzbudzały zazdrość wśród znajomych. Dzisiaj, gdy prawie bez przeszkód można podróżować po świecie taki chłam nie ma racji bytu i ląduje w śmietnikach.C.
Wielka PL Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 Witam dzis wyszlo takie oto cudo,tylko niemam pojecia co to moze byc,moze drodzy koledzy i kolezanki pomoga : )
Wielka PL Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 dodam ze wyszlo to w okolicy starej lesniczowki.
coriolan Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 nabijka na góralską ciupagę /chłam dla turystów/
kopijnik2 Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 ale długopis ze statkiem" wszedł do historii...
Wielka PL Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 tez tak myslalem tylko,ze miejsce nie te,bo do gor mam jakies 500km.a to znalazlem w juz nieistnialej wiosce,w okolicach starej lesniczowki,do najblizszej wioski jakies 12-14km.,ciezko mi cokolwiek sadzic.
Catadero Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 Trochę ograniczone myślenie-do gór mam 500km. Masz jak byk napisane-chłam dla TURYSTÓW. To oni zabierają takie blaszki z Zakopca czy innego Dunajca i rozwlekają po całym kraju i świecie. Od dziesiątków lat. Turystyka istniała od zawsze-Kolumb, Marco Polo itp. i od zawsze była to okazja dla tubylców na zarobek.C.
Wielka PL Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 moze to faktycznie chlam dla turystow,a co do ograniczonego myslenia to bym polemizował ktory z nas ma wieksze.....
kopijnik2 Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 ~(Wzorowy Ceper" II stopnia)przyznawany za odwiedzenie Sukiennic, Zakopanego et.c., po wniesieniu opłaty za ciupagę...coraz rzadszy ze względu na wprowadzenie ciupag made in china"
Wielka PL Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 kopijnik2 mam pytanie,czyli nie jakis zwykly chlam dla turystow?
Pytanie
Wielka PL
Witam dzis wyszlo takie oto cudo,tylko niemam pojecia co to moze byc,moze drodzy koledzy i kolezanki pomoga : )
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.