Skocz do zawartości
  • 0

Proszę o opinie -Niemiecka odznaka bojowa lub jak inni -nazywają ją za ataki szturmowe

huk 100

Pytanie

Napisano

wszystko było by dobrze -gdyby była metalowa - ale jest plastikowa ze śladami oddziaływania wysokich temperatur trafiona we Wrocławiu -fotki i zapytanie zamieszczam na prośbę mojego kolegi z Wrocka - czy ktoś z was coś takiego widział -pozdro :):)

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wszystko było by dobrze -gdyby była metalowa - ale jest plastikowa ze śladami oddziaływania wysokich temperatur trafiona we Wrocławiu -fotki i zapytanie zamieszczam na prośbę mojego kolegi z Wrocka - czy ktoś z was coś takiego widział -pozdro :):)

Napisano
Czy ja wiem czy z końca wojny? Te odznaki, których zdjęcia pokazałem to z tego, co pamiętam poszukiwacze znaleźli w okolicach Stalingradu. Przynajmniej na stronie Festung Stalingrad były.
Napisano
Huku popytaj na niemieckich forach i jak się czegoś dowiec to daj znac - bo widziałem kiedyś taką plastikową ale nie dowierzałem ze coś takiego było

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie