sudajew Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Mam pytanie, mianowicie czy ktoś posiada konkretne informacje na tema pola minowego w rejonie Starokrzepice-Panki-Truskolasy Kiedyś na tej stronce: http://www.iirp.prv.pl/saperzy/inne/mina_36/dowodztwo_saper%F3w_inne_mina_36.html czytałem o polskiej minie i z wielkim zdziwieniem dowiedziałem sie że ty były jakieś pola minowe, a jestem z Panek i nieraz rozmawiałem ze starszymi ludźmi i nikt nic nie wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 wiem że przedpole i drogi w rejonie mostów w Krzepicach prawdopodobnie miały byc bądź były minowane, niestety bliska Osoba która mi o tym opowiadała już nie trwa w gronie żywych..zdrów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Dzięki Dawid, a tak swoją drogą ciekawe czy gdzieś w okolicy jeszcze leżą pod ziemią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 wątpię, zapewne Niemcy już się tym dawno zajęli ;-)zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.