seroczyn Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Napisano 11 Wrzesień 2008 Nie wiem, którego z szanownych administratorów pytać, więc pytam publicznie, dlaczego mój ostatni temat jest usunięty i próba tworzenia nowego jest udaremnianapozdrawiam
Swiety82 Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Pewnie z tego samego powodu co zawsze-nazywaj rzeczy po imieniu, nawet w ID, a na pewno nic nie zniknie.ZDRÓW!
emilwkpg Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 to ja tez sie dolacze. kolega dariusy mial watek z pytaniem chyba co to takiego" ludzie pisali tam ze to igla do szycia sieci .ja powiedzialem ze sie myla i ze jest to ludka amunicyjna a watek zostal usuniety. i dlaczego ????czy to cos nielegalnego czy co?:|
seroczyn Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Napisano 11 Wrzesień 2008 jeżeli temat został podłapany mimo iż został ieprawidłowo" nazwany to po jakiego ... do wywalać. Wsadziłem wszystko w jeden worek, żeby nie zaśmiecać forum,po to, aby szybciej i wygodniej kontrolować wątek
mietek Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Polecam pierwszy watek od gory pt: Dlaczego watek zostal usuniety.. "moderator
Pytanie
seroczyn
pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.