GrzeM Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Zdrojewski Zdrojewskim, ale za zabytki odpowiada wiceminister Merta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Tak, słuszna uwaga. Dlatego na pewno odpowiednie pismo Zdrojewski dekretuje na nią. A co do tematu, nie chcę zapeszać i nie mogę nic o tym na razie mówić. Ale do sprawy ma podejść większa grupa europosłów i to z różnych frakcji..... Nie zapeszam, ale chyba coś się będzie działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Wyro u nas sie zmienia prawo od kilku dobrych lat i jakos nic z tego dotychczas nie wyniklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łupaszko Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Od kiedy to Chruszcz jest bezpartyjny? Jest przewodniczącym partii LPR. nadal... Przejął schedę po Romanie, nieuki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łupaszko Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Kiedy to spotkanie i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Chłopie, juz dawno nie jest w LPR. Masz stare dane. Coś o tym wiem, bo jestem jego asystentem. Więc zanim nazwiesz kogoś ieukiem" zastanów się. Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 15 Wrzesień 2008 Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Dla mnie mógłby być nawet synem Bieruta, byle by prawo zmienił:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 Też się pod tym podpisuję. Zresztą są już po naszej stronie politycy różnych opcji politycznych (nie tylko prawicowych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteryna Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Europoseł Sylwester Chruszcz zapowiedział (jak też kilku innych) swoje uczestnictwo podczas najbliższego XXV zlotu w Chrobrzu (http://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=51) Zapowiedziało się sporo ekip z całej Polski. Będą władze kilku ościennych WKZ-ów , archeolodzy przychylnie nastawieni do poszukiwaczy . Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.