sniper_bob Napisano 29 Lipiec 2014 Share Napisano 29 Lipiec 2014 tylko tak na to jedno jedyne poletko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Tak, bo to jedyne (niewielkie) poletko, należące do parafii.IdeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 katarzynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Ja mam dobre doświadczenia w kontakcie z księdzem. Pozwolił pokopać przy plebanii, kościele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Byłeś ministrantem?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Sądzę, że raczej pozwolił mu pokopać" w ogródku parafialnym za Bóg zapłać". :DIdeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Uff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Nie byłem, zawsze się wzbraniałem od tego. :) Bynajmniej nie w ogródku. Na tacę więcej rzucę, ew. mszę w intencji odkrywców zamówię. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Nie no, to był tylko żart z tym ogródkiem. Wśród księży podobnie jak wśród leśników zdarzają się przecież fajni ludzie :DNie żałuj na tę tacę, bo na pewno datki z niej idą" też na właściwe cele.IdeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobow99 Napisano 30 Lipiec 2014 Share Napisano 30 Lipiec 2014 Leśnicy i księża to przeważnie fajni ludzie. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.