bandolero Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Napisano 5 Wrzesień 2008 Od czego mogła być ta buteleczka? Wysokość około 10 cm, czworokątna, napis FABRYKA REKORD WARSZAWA, centralnie umieszczone logo z dzwoneczkiem. Wpisywanie w google frazy fabryka rekord warszawa" nie przyniosło rezultatów.
bandolero Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Dziękówa Bjar 1, jestem pod wrażeniem szybkiej odpowiedzi!!!
banderas Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Cze.Tematycznie się dopiszę z podobnym zapytaniem- na mojej napisy nieczytelne.
bandolero Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Napisano 5 Wrzesień 2008 Od czego mogła być ta buteleczka? Wysokość około 10 cm, czworokątna, napis FABRYKA REKORD WARSZAWA, centralnie umieszczone logo z dzwoneczkiem. Wpisywanie w google frazy fabryka rekord warszawa" nie przyniosło rezultatów.
bjar_1 Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 :)Mam gdzies nawet prospekt tej firmy, ale nie pamiętam gdzie go wetknąłem...W kazdym bądź razie - Fabryka Chemiczna Rekord" K.Dziewicki Warszawa.Butelka prawdopodobnie po jakims lekarstwie - lata 20-te XX w.
Pytanie
bandolero
Od czego mogła być ta buteleczka? Wysokość około 10 cm, czworokątna, napis FABRYKA REKORD WARSZAWA, centralnie umieszczone logo z dzwoneczkiem. Wpisywanie w google frazy fabryka rekord warszawa" nie przyniosło rezultatów.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.