Skocz do zawartości

MŁAWA 2008 - Zdjęcia z reknostrukcji

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Właśnie miałem dodać link ale widzę że Wolfik mnie uprzedził. Oczywiście zapraszam do mojej galerii :)

http://picasaweb.google.com/marcus.breslau/MAwa2008
Napisano
Piękne fotki random ;)
Mimo, że pogoda powodowała duże obawy rekonstruktorów, to jednak dla fotografa niebo było aż nadzwyczaj życzliwe ... kapitalne plenery. Już dla nich samych warto było odwiedzić Mławę ;)
Napisano
Z przyczyn technicznych zdjecia musialem przeniesc na inny portal :

www.gryszpanowicz.pl/bitwa

Jeszcze raz zycze milego ogladania i pozdrawiam !
Napisano
sebastian fantastyczne zdjecia czy mógłbym prosić Cie o użyczenie tych zdjęc do nie komercyjnej strony mego stowarzyszenia zabytkowej motoryzacji moj mail motoretro@wp.pl.Przeslij mi swoj numer a Ja zadzwonie i ustalimy szczególy.pozdrawiam Forel
Napisano
Moje fotki - błona, aparat dalmierzowy - zero obróbki, tylko skan z negatywu.

http://www.flickr.com/photos/27604426@N08/sets/72157607107075538/show/
Napisano
I tą jedną galerią Bolas rozwalił wszystkie nikony canony, L-ki, stałki, ogniskowe 400mm i światła 1.4 :)
To się nazywa KLIMAT, którego cyfraki w swoich parametrach i opcjach nie mają i mieć nigdy nie będą. Tak jak dłubanie w photoshopie nigdy nie będzie równać się czerwonej żarówce i zapachu oddczynników w ciemni.
Chylę czoła :)
Napisano
Pytanko czy ten TKS był jeżdżący czy stacjonarny. Bardzo ładna rekonstrukcja tylko szlag mnie trafia jak widzę oddział SS w panterkach na rekonstrukcji bitwy pod Mławą z września 1939. Organizator powinien ich przegonić na cztery wiatry i wszystko było by oki.
Napisano
w 39 SS walczyło w paru miejscach w Polsce min pod Zakroczymiem i pod Mławą. i byli własnie w panterkach. mam nawet zdjecie z 39 z Polski gdzie ich widać b. dobrze
Napisano
To zdjęcie równie dobrze może być z późniejszego okresu. Także o niczym nie świadczy, że to jest akurat z okresu walk pod Mławą. A jedynymi o których ja wiem jednostkami SS które walczył we wrześniu 1939 były SS Haimwehr (nie wiem czy tak się pisze) w Gdańsku, oraz SS Germania, rozbita przez oddziały armii Kraków" i Karpaty".

Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie