Skocz do zawartości

Zielona Gora i okolice vol.2

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tamten za dlugo sie ladowal bo byl pelen fotek - Panowie macie fantastyczne odkrycia, jestem pod olbrzymim wrazeniem - ale nie robcie galeri z forum.
Napisano
http://www.ttygodnik.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=525&Itemid=1

Tak Sirpavlo teren bardzo ciekawy ale okolice tego terenu też np.historia owego mostu ;)
Polecam też w okolicy Gubina (bardzo bliskiej okolicy)
wioski takie jak Dżeńsk Mały i Komorów

P.S Linkiem w powyższym poście chciałem uciąć dziwne sugestie rzekomej bezsensowności szukania militarki" w okolicach Żagania ,Żar i Lubska.
Pozdrawiam :)
Napisano
Ostatnio chodziłem trochę w lasach żagańskich i zgroza. Pełno niezasypanych dołków, przeryte gdzieniegdzie, a na początku roku zasypywałem 0,5 metrowy dołek. Nic dodać nic ująć.
  • 4 weeks later...
Napisano
siemka ehh szkoda starej zielonej góry ta nowa juz tak sie nie kreci a o dziwo inne miejsca warte odwiedzenia sa pelne fotek ale nasze za dlugo sie ladowalo ;-) hmm wiec czym sie pochwalic ano slowem pozostalo wiec jeszcze fanty wylaza :) ja przynajmniej troche wiecej trafiam lecz ciagle wiecej cywili niz militarki :( trzymajcie i pozdrowka dla ziemi lubskiej calej szajka
Napisano

Chłopaki nie załamywać sie trzeba być twardym nie miętki ;).
Ten ptaszek w tym roku nie odleci już do ciepłych krajów ,dorwałany na polu.
Pozdro sirpavlo

• 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie