wykop39 Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2008 Witam .... Mam pytanie do poszukiwaczy z poznania i okolic . Czy coś ciekawego w ziemi zalega i gdzie warto szukac ?? Pochodze z okolicy , niestety chodziłem po kilku lasach i nic nie wyszło . Proszę o wskazówki . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2008 Jeszcze jedna proźba . Jeśli ktoś szczelił coś ciekawego niech wrzci fotkę . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Ja chodze w poznaniu. Mozna ładne fanty znleźć. Powiedz jaki masz sprzet, czego szukasz itp. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Popatrz sobie w dziale spotkania" wątki Okolice Poznania", jest ich 6. Ciekawych rzeczy jest całkiem sporo, zależy co cię interesuje? Jakby co wal śmiało na priv.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Witam PG. I jak tam wasz squad? Gdzie byliscie ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Cześć Saper, squad trzyma się całkiem nieźle :) Zasięg mamy całkiem spory, więc i na brak fancików nie narzekamy :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 27 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2008 Mam wykrywkę trapera ... Niestety w okolicy poznania nic nią nie trafiłem , a interesuje mnie tylko militarka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.